Vestea anului în România! Elon Musk a închiriat Castelul Bran pentru o super petrecere de Halloween

Ultima actualizare:

Elon Musk, cel mai bogat om de pe planetă, ar organiza o super petrecere de Halloween la Castelul Bran! Și-au anunțat participarea peste 200 de oameni importanți la acest eveniment, potrivit surselor celor de la Gândul. Informația nu este confirmată, dar ar putea fi vestea anului în România!

Elon Musk a închiriat Castelul Bran pentru o super petrecere de Halloween
Elon Musk a închiriat Castelul Bran pentru o super petrecere de Halloween

Elon Musk a închiriat Castelul Bran! Vedete și miliardari vin la party-ul anului

Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe contractul de 44 de miliarde de dolari semnat pentru achiziționarea platformei Twitter, când Elon Musk ne-a dat peste cap tot weekend-ul. Dacă se confirmă informațiile celor de la Gândul, România va fi invadată de unii dintre cei mai bogați și influenți oameni de pe planetă.

În plus, sunt așteptate și vedete de prim rang. Unul din numele vehiculate este cel al faimoasei Angelina Jolie.

Fondatorul Tesla și SpaceX este cel mai bogat om din istorie, așă că o „mică” petrecere într-unul dintre cele mai celebre castele din lume face o gaură insignifiantă în bugetul carismaticului miliardar. Glumind un pic, Musk ar putea să cumpere România cu totul.

De altfel, averea lui Elon Musk este mai mare decât PIB-ul multor țări, inclusiv decât cel al României. Dar să ne întoarcem la zvonurile legate de mega petrecerea de la castelul lui Dracula.

Cine va participa la petrecerea lui Elon Musk de la Castelul Bran! 

Pe lângă o serie de celebrități din lumea artistică, pe lista invitaților s-ar afla Sergey Brin, fondatorul Google, care are o avere estimată la 77,2 miliarde de dolari, și Larry Page, co-fondator Google, al 17-lea cel mai bogat om din lume cu o avere estimată la 80,4 miliarde de dolari.

Totodată, Luke Nosek, primul investitor în Space-X-ul lui Elon Musk, dar și Steve Jurvetson, fondatorul Hotmail ar veni la rândul lor la petrecerea de la Castelul Bran.

Poate te interesează: Elon Musk, decizie radicală! Primul lucru pe care l-a făcut după ce a preluat Twitter

Petrecerea de Halloween vine la doar câteva ore după ce Elon Musk a preluat joi controlul Twitter. Directorul de la Tesla şi SpaceX a finalizat achiziţionarea reţelei de socializare pentru 44 de miliarde de dolari, potrivit mai multor publicații din SUA.

La câteva ore după ce a preluat Twitter, Elon Musk a trecut imediat la treabă. Acesta a concediat câteva personaje de top din companie. Pe listă se află CEO-ul Parag Agrawal, directorul financiar Ned Segal, directorul juridic și politic Vijaya Gadde și consilierul general Sean Edgett, potrivit unor surse anonime ale celor de la Businessinsider.

Elon Musk e de departe cel mai bogat om de pe pământ. Potrivit topului Forbes al celor mai bogați oameni din lume, noul patron de la Twitter avea o avere de aproximativ 290 de miliarde dolari în primăvara anului 2022.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net