Moment viral cu Elon Musk! Video cu prima zi de muncă a noului boss de la Twitter

Ultima actualizare:

La câteva ore după ce Elon Musk a avut parte de o intrare inedită și comică în sediul Twitter, un alt clip video cu cel mai bogat om din lume a devenit viral.

elon musk jpg

Cu câteva zile înainte ca Elon Musk să finalizeze afacerea de 44 de miliarde de dolari în vederea achiziționării platformei Twitter, celebrul miliardar s-a hotărât să-și amuze fanii. El a a intrat în sediul firmei din San Francisco cu o chiuvetă în brațe. Clipul postat de Elon Musk a adunat aproape 20 de milioane de vizualizări în doar câteva ore.

Cel mai probabil, gestul său are legătură cu reformele anunțate în cadrul rețelei de socializare. CEO-ul de la Tesla și Space X a spus, în repetate rânduri, că vrea să readucă libertate de exprimare și să concedieze foarte mulți dintre actualii angajați ai companiei.

Cei de la Wall Street Silver s-au gândit să continue gluma și să se amuze într-un mod original, imaginându-și felul cum ar putea arăta prima zi de muncă cu noul boss de la Twitter.

Elon Musk e pus pe glume înainte de a cumpăra Twitter

Elon Musk a intrat miercuri, 26 octombrie, în sediul Twitter din San Francisco cu o chiuvetă în brațe. Clipul video postat chiar pe contul său a devenit viral în doar câteva ore. Aproape 900 de mii de pesoane au apreciat umorul negru folosit de miliardarul în vârstă de 51 de ani.

„Breaking news: Elon le-a spus angajaților că pot lucra de acasă de acum înainte, doar că nu vor mai lucra pentru Twitter”, a glumit un internaut.

Miliardarul a ales un joc de cuvinte pentru a descrie momentul în care cară o chiuvetă în clădire. Expresia folosită în limba engleză se referă la analiza și acceptarea unor lucruri care se întâmplă.

Cel mai bogat om din lume va cumpăra Twitter până la finalul acestei săptămâni. Recent, Elon Musk a anunțat că intenționează să concedieze o mare parte din angajații companiei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net