Angelina Jolie, într-un nou rol de excepție! O va interpreta pe marea soprană Maria Callas

Ultima actualizare:

Angelina Jolie, 47 de ani, va interpreta un rol de excepție în următorul ei film. Fosta soție a lui Brad Pitt a fost distribuită în rolul Mariei Callas, considerară cea mai mare soprană a lumii, într-un film biografic. Anunțul a fost făcut, vineri 21 octombrie.

(Sursa FOTO Profimedia & Shutterstock)
(Sursa FOTO Profimedia & Shutterstock)

Pelicula biografică se va numi «Maria» și va fi regizat de Pablo Larraín, după un scenariu de Steven Knight, cei doi ocupându-se și de filmul «Spencer», despre viața Prințesei Diana 

Producția în care Angelina Jolie o va interpreta pe fabuloasa Maria Callas se va baza pe relatări adevărate și va spune „povestea vieții tumultoase și tragice a celei mai mari cântărețe de operă din lume, în ultimele ei zile, petrecute în Parisul anilor 1970”, s-a anunțat în comunicatul de presă. 

Steven Knight care a făcut scenariul la filmul lui Larraín din 2021, Spencer, în care actrița Kristen Stewart a interpretat rolul Prințesei Diana s-a implicat și în pelicula «Maria», despre viața Mariei Callas, notează People.com

Angelina Jolie, care la acest moment se află în plin proces cu fostul soț actorul Brad Pitt, pentru custodia copiilor, a declarat că este onorată să fie distribuită într-un astfel de rol și ca va da tot ce are mai bun pentru a reprezenta cât mai bine personalitatea emblematică a Mariei Callas. 

"Îmi iau foarte în serios responsabilitatea față de povestea de viață și moștenirea culturală pe care a lăsat-o în urmă Maria Callas. Voi da tot ce pot pentru a face față provocării", a spus Jolie, care se află în prezent lucrează la cel de-al cincilea film al ei ca regizor, Without Blood. „Pablo Larraín este un regizor pe care l-am admirat de multă vreme. Să mi se acorde șansa de a spune mai multe despre povestea Mariei împreună cu el și cu un scenariu de Steven Knight, este un vis.”

Pablo Larrain, regizorul următorului film ce o va avea ca protagonistă pe Angelina Jolie, și-a manifestat la rândul său admirația și aprecierea față de actriță și proiectul cinematografic. 

Șansa de a îmbina cele mai profunde și personale pasiuni ale mele, cinema și opera, a fost un vis mult așteptat”, a spus Larraín. "A face asta cu Angelina, o artistă extrem de curajoasă este o oportunitate fascinantă. Un adevărat cadou."

Legătura dintre Maria Callas și Jackie Kennedy Onasis

Maria Callas este considerată cea mai captivantă artistă de operă, nu numai datorită vocii ei, ci a interpretării încărcate de emoție, care pe vremea ei o transformase într-o artistă unică. Callas a murit în 1977 în urma unui atac de cord, la vârsta de 53 de ani, în timp ce se afla la Paris, potrivit The Guardian.

Regizorul Pablo Larrain este cel care s-a aflat și la cârma producției biografice «Jackie» despre viața lui Jackie Kennedy Onasis, în care actrița Natalie Portman a avut rolul principal, fiind răsplătită cu o nominalizare la premiile Oscar pentru cea mai bună actriță. Kirsten  Stewart, cea care a interpretat-o pe Prințesa Diana în pelicula Spencer, în regia lui Larrain, a fost, de asemenea, nominalizată pentru acest rol la Premiile Oscar de anul trecut.

Viața lui Callas este legată în special de personajul lui Jackie Onasis, întrucât artista de operă a avut o relație cu Aristotel Onassis, cu care Kennedy s-a căsătorit în octombrie 1968, la aproape cinci ani după asasinarea președintelui John F. Kennedy. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net