Angelina Jolie îi aduce noi acuzații lui Brad Pitt și îi cere 250 de milioane de dolari

Ultima actualizare:

Cearta dintre Angelina Jolie și Brad Pitt pentru podgoria pe care s-au căsătorit continuă. Actrița de la Hollywood l-a acuzat pe fostul soț că „poartă un război împotriva ei”, drept pentru care îi cere o sumă uriașă de bani.

Brad și Angelina nu au îngropat nici acum securea războiului
Brad și Angelina nu au îngropat nici acum securea războiului

Brad Pitt și Angelina Jolie sunt într-un continuu conflict

Brad Pitt și Angelina Jolie au achiziționat împreună, în anul 2008, Chateau Miraval, o proprietate rurală și o podgorie din sudul Franței. Actorul și-a acuzat, în februarie 2022, fosta soție de vânzarea „ilegală” a pachetului ei de acțiuni, întrucât au convenit că niciunul nu va vinde fără acordul celuilalt.

Citește și: Angelina Jolie, depăşită în înălţime de mezinul Knox. Băiatul e copia mamei lui

Jolie a depus, în septembrie 2022, un contraproces în care l-a acuzat pe actor că el, împreună cu „aliații lui”, a întreprins „acțiuni ilegale și rău intenționate” cu scopul de a o „răni” și de a scădea afacerile fostei sale companii, Nouvel LLC, „prin devalorizarea investițiilor și privând-o de rolul său cuvenit în managementul Chateau Miraval”, a notat CNN, scrie adevărul.ro.

Angelina Jolie își cere drepturile

Actrița cere despăgubiri de cel puțin 250 de milioane de dolari. Aceasta continuă să îl acuze  pe fostul soț că „a conceput un plan - de succes până acum - de a prelua controlul asupra Chateau Miraval” și a gestionat greșit înregistrările de mărci comerciale care au avut „consecințe financiare devastatoare” pentru Nouvel.  

Vezi și: Ancheta FBI scoate la lumină detalii incredibile din mariajul Jolie-Pitt: alcool, abuzuri și violență fizică

Angelina Jolie a mai subliniat faptul că „Pitt a scos Nouvel din Chateau Miraval și îl tratează ca pe un fief personal”. Pe de altă parte, atunci când și-a dat fosta soție în judecată, Brad Pitt a acuzat-o că „nu a făcut nimic pentru a stimula creșterea afacerii.”

Divorțul dintre Jolie și Pitt a fost unul care a ținut prima pagină a publicațiilor din întreaga lume. Ambii foști soți au folosit cuvinte dure unul la adresa celuilalt. Nici acum nu au ajuns la un consens, discuțiile fiind, în prezent, pe baza afacerilor pe care le-au avut și încă le mai au împreună.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net