Angelina Jolie îi aduce noi acuzații lui Brad Pitt și îi cere 250 de milioane de dolari

Cearta dintre Angelina Jolie și Brad Pitt pentru podgoria pe care s-au căsătorit continuă. Actrița de la Hollywood l-a acuzat pe fostul soț că „poartă un război împotriva ei”, drept pentru care îi cere o sumă uriașă de bani.

Brad și Angelina nu au îngropat nici acum securea războiului
Brad și Angelina nu au îngropat nici acum securea războiului

Brad Pitt și Angelina Jolie sunt într-un continuu conflict

Brad Pitt și Angelina Jolie au achiziționat împreună, în anul 2008, Chateau Miraval, o proprietate rurală și o podgorie din sudul Franței. Actorul și-a acuzat, în februarie 2022, fosta soție de vânzarea „ilegală” a pachetului ei de acțiuni, întrucât au convenit că niciunul nu va vinde fără acordul celuilalt.

Citește și: Angelina Jolie, depăşită în înălţime de mezinul Knox. Băiatul e copia mamei lui

Jolie a depus, în septembrie 2022, un contraproces în care l-a acuzat pe actor că el, împreună cu „aliații lui”, a întreprins „acțiuni ilegale și rău intenționate” cu scopul de a o „răni” și de a scădea afacerile fostei sale companii, Nouvel LLC, „prin devalorizarea investițiilor și privând-o de rolul său cuvenit în managementul Chateau Miraval”, a notat CNN, scrie adevărul.ro.

Angelina Jolie își cere drepturile

Actrița cere despăgubiri de cel puțin 250 de milioane de dolari. Aceasta continuă să îl acuze  pe fostul soț că „a conceput un plan - de succes până acum - de a prelua controlul asupra Chateau Miraval” și a gestionat greșit înregistrările de mărci comerciale care au avut „consecințe financiare devastatoare” pentru Nouvel.  

Vezi și: Ancheta FBI scoate la lumină detalii incredibile din mariajul Jolie-Pitt: alcool, abuzuri și violență fizică

Angelina Jolie a mai subliniat faptul că „Pitt a scos Nouvel din Chateau Miraval și îl tratează ca pe un fief personal”. Pe de altă parte, atunci când și-a dat fosta soție în judecată, Brad Pitt a acuzat-o că „nu a făcut nimic pentru a stimula creșterea afacerii.”

Divorțul dintre Jolie și Pitt a fost unul care a ținut prima pagină a publicațiilor din întreaga lume. Ambii foști soți au folosit cuvinte dure unul la adresa celuilalt. Nici acum nu au ajuns la un consens, discuțiile fiind, în prezent, pe baza afacerilor pe care le-au avut și încă le mai au împreună.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
7 printul william printul harry jpg jpeg
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
muguri 79532593 jpg
Spania   Japonia Captură Twitter png
horoscop foto shutterstock
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg