Brad Pitt iubește din nou, la 6 ani după despărțirea de Angelina Jolie!

Brad Pitt este într-o nouă relație, la șase ani de la divorțul de Angelina Jolie! Actorul se află într-o formă de zile mari la 58 de ani, tocmai a avut premiera noului său film «Bullet Train», iar din punct de vedere sentimental există o femeie care i-a pus inima pe jar.

Brad Pitt iubește din nou la 6 ani de la despărțirea de Angelina Jolie!
Brad Pitt iubește din nou la 6 ani de la despărțirea de Angelina Jolie!

Brad Pitt a trecut printr-o perioadă tumultoasă după divorțul de Angelina Jolie, dar iată că și-a regăsit din nou împlinirea în plan sentimental, în brațele unei noi femei misterioase. 

Citește și: S-a aflat de ce a purtat fustă Brad Pitt? Răspunul i-a uimit pe fanii actorului

Brad este unul dintre cei mai doriți bărbați de la Hollywood însă a declarat recent într-un interviu că s-a simțit adeseori singur. Ei bine se pare că această perioadă nefastă s-a sfârșit pentru faimosul actor, întrucât o nouă iubire i-a readus cheful de viață.

Brad vrea totuși să ia lucrurile ușor și nu se grăbește să facă publică relația. Potrivit unor surse din anturajul vedetei, s-a vindecat de suferința pe care i-a provocat-o divorțul de Angelina Jolie, care s-a sfârșit și cu un proces lung pentru custodia copiilor. 

Nu rata nici: Brad Pitt este chinuit de o afecțiune neurologică rară

  «Există cineva în viața lui la acest moment, dar Brad ia lucrurile încet. Momentan cea mai mare bucurie a sa rămân copiii. Ia cina cu ei de câte ori este în oraș, chiar dacă acum sunt mai mari, au propria lor viață și prieteni» a declarat sursa pentru revista People.   

Acum câteva luni, Pitt a mai avut o relație pasageră cu modelul Nicole Potur, originară din Polonia, în vârstă de 29 de ani, dar idila a ținut foarte puțin timp. 

Află și: Brad Pitt se retrage din actorie?: «Sunt pe ultima sută de metri!»

Nouă relație din viața lui Brad Pitt vine la șase ani după ce s-a despărțit de Jolie și la trei ani după ce actorul câștigător al Premiului Oscarul a fost declarat legal necăsătorit.

Brad Pitt a dat-o în judecată pe Angelina Jolie

Indiferent de dificultățile prin care a trecut, cea mai mare bucurie a actorului este să-și vadă copii, Maddox, 20 de ani, Pax, 18 ani, Zahara, 17 ani, Shiloh, 16 ani, și gemenii de 14 ani Vivienne și Knox. Un alt loc de refugiu pentru Brad Pitt, departe de zbuciumul de la Hollywood, este domeniul Chateau Miraval din Franța, pe care l-a achiziționat în 2008.

Ups: Procesul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie. Ce preț ar putea plăti actrița

Se bucură foarte mult de Miraval și a știut întotdeauna să facă bani de pe urma acestei investiții”, a mai adăugat o sursă.

Actorul a dat-o în judecată pe fosta lui soție, Angelina Jolie, deoarece aceasta a vândut partea ei din acțiunile domeniului Miraval unui oligarh rus. 

Brad a depus o plîngere împotriva fostei sale soții acuzând că cel care a achiziționat acțiunile ar fi rău intenționat și că soția lui l-ar fi manipulat pe actor într-un parteneriat cu oligarhul corupt. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

andreea mantea
tina turner jpg
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
cub Daniel Onoriu png
dorin cioaba 2 jpg
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png