Brad Pitt se retrage din actorie?: «Sunt pe ultima sută de metri!»

Ultima actualizare:

Brad Pitt, 58 de ani, a vorbit recent în cadrul unui interviu despre faptul că se gândește să se retragă din activitate, după o carieră de succes de peste 30 de ani, ca actor, în cetatea filmului de la Hollywood. 

Brad Pitt JPG

Pitt a trecut printr-o perioadă tumultoasă în ultimii șase ani, după ce a divorțat de Angelina Jolie, după o relație de 12 ani, dintre care doi au fost căsătoriți. Cu toate că păreau a fi un cuplu perfect, actrița a decis să intenteze divorț și l-a acuzat pe Pitt de comportament violent, dar și de abuz de substanțe. 

Nu-i de ratat nici: Cum s-a schimbat viața lui Brad Pitt după despărțirea de Angelina: «Dintotdeauna m-am simțit singur»

Într-un interviu recent pentru GQ Magazine, Brad Pitt a mărturisit că se gândește serios să se retragă din actorie, după o carieră fulminată ce a cuprins producții prestigioase și nominalizări la cele mai importante premii din industrie. 

Publicul a observat că actorul alege să apară din ce în mai puțin pe marile ecrane, iar Pitt a recunoscut că a luat-o mai ușor deoarece consideră că este momentul să se orienteze și către alte proiecte și are de gând să-și facă ieșirea din scenă. 

Trebuie să vezi și: Talentata domnișoară Shiloh! Cât de bine dansează fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt

Decizia actorului nu înseamnă neapărat că va părăsi complet industria cinematografiei, ci că își va suma rolul de producător, ceea ce înseamnă că va lucra în spatele camerelor de filmat și nu se va mai afla sub presiune constantă. 

,,Consider că sunt pe ultima sută de metri. Este ultima etapă și mă gândesc ce anume aș vrea să implice și cum s-o construiesc", a mărturisit Pitt, pentru sursa menționată. 

Brad Pitt are în plan promovarea unor scenariști și regizori talentați pe care să-i ajute să-și ducă proiectele creative la bun-sfârșit. 

Brad Pitt: «M-am simțit singur, încă din copilărie»

Brad Pitt a vorbit și despre dependența de substanțe care i-a afectat relația cu prietenii și familia. Actorul a mărturisit că vreme de 18 luni a făcut terapie de grup pentru a renunța la alcool și tutun. 

Actorul a mai dezvăluit că s-a concentrat pe conștientizarea și vindecarea traumelor și susține că acest proces a contribuit la evoluția sa. 

Cred că inima fiecăruia dintre noi este frântă, într-un fel. Dintotdeauna m-am simțit singur, încă din copilărie. Recent am descoperit căldura familiei și prietenilor. Atunci când ai puterea să porți în sufletul tău atât bucurii, cât și dureri poți spune că ești matur și te-ai dezvoltat", a declarat Brad. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dmitri Peskov FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
FotoJet (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net