Război la Hollywood: Brad Pitt și Angelina Jolie, la cuțite! Ce i-a făcut actrița?

Ultima actualizare:

Brad Pitt susține că Angelina Jolie a vândut partea ei din podgoria pe care foștii soți o dețineau împreună. Scopurile actriței ar fi, potrivit avocatului bărbatului, să facă rău și să îl submineze, semn că securea războiului este departe de a fi îngropată.

Brad Pitt și Angelina Jolie se războiesc de mai bine de șase ani, de când au divorțat în 2016, la doar doi ani după ce s-au căsătorit. O serie de documente au intrat în posesia jurnaliștilor de la Daily Mail, iar în ele se arată faptul că actorul aduce acuzații grave la adresa fostei sale soții, care ar încerca în mod activ să îi facă rău.

Angelina Jolie și-a vândut în secret partea sa de podgorie, o afacere pe care cei doi o aveau împreună, în Franța, dar nu oricui, ci unui „oligarh rus”, având „intenții otrăvitoare”. Planul său ar fi inclus și o modalitate prin care actrița să dețină controlul total asupra business-ului care valoreaza milioane de dolari.

Nu rata:  Angelina Jolie, dată în judecată de Brad Pitt! Miza procesului: peste 25 de milioane de euro

Cui a vândut Angelina Jolie podgoria pe care o deținea alături de Brad Pitt

Actrița ar fi renunțat la jumătatea sa de companie, intitulată Chateau Miraval, unei alte companii, conduse de Yuri Shefler. Firma bărbatului produce vodka rusească Stolichnaya, ajungând să aibă „răspundere internațională”, potrivit documentelor, din cauza atacului ordonat de Vladimir Putin în Ucraina.

Vezi și: Iubita de 35 de ani a lui Brad Pitt, gest îndrăzneț față de Angelina Jolie!

„Stolichnaya a făcut obiectul boicoturilor în jurul lumii”, se mai arată în documente. Motivul pentru care Angelina Jolie a făcut tranzacția neașteptată este pentru „a-i face rău lui Brad Pitt”, transmite avocatul actorului.

„A căutat (n.r. – să vândă) și mai apoi a condus tranzacția pretinsă în privat, fără să îi spună ceva lui Pitt dinadins și violând cu bună știință obligațiile contractuale”, a mai spus avocatul.

„Făcând așa ceva, Jolie a căutat să câștige profituri pe care nu le-a câștigat și încasări de pe urma unei investiții pe care nu a făcut-o. De altfel, prin vânzarea prezentă, Jolieși-a dorit să îi facă rău lui Brad Pitt. Ea știa și și-a dorit ca Shefler și asociații săi să încerce să controleze afacerea pe care Pitt a construit-o și că îi vor submina investiția din Miraval”, se mai arată în documente.

Tranzacția Angelinei Jolie, ilegală?

Mai mult, încă din luna septembrie a anului trecut, cei doi foști soți au convenit să vândă proprietatea franțuzească estimată la 164 de milione de dolari, lucru care ar fi determinat-o pe faimoasa actriță să renunțe la partea sa din crama Chateau Miraval.  În ciuda acordului, Brad Pitt a dat-o în judecată pe Angelina Jolie și susține că a încercat să își vândă acțiunile, fără să îi acorde lui Brad Pitt „dreptul de a refuza oferta inițială cu scopul de a face profit”.

Brad și Angelina au șase copii, cu vârste cuprinse între 13 și 20 de ani. Bărbatul a primit custodie comună, imediat după divorț, iar războiul dintre ei a început odată cu acuzațiile lansate de actriță la adresa fostului soț. Atunci, ea a susținut că bărbatul se folosește de statutul de vedetă pentru a schimba decizia judecătorilor. De atunci au avut parte de numeroase scandaluri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net