Cum s-a schimbat viața lui Brad Pitt după despărțirea de Angelina: «Dintotdeauna m-am simțit singur»

Brad Pitt, în vârstă de 58 de ani, este, în mod incontestabil, unul dintre cei mai îndrăgiți de la Hollywood. Deși are în conturi o avere colosală și își permite să-și îndeplinească orice capriciu, actorul nu se consideră pe deplin fericit. 

Brad Pitt a renunțat la alcool și tutun Sursă foto: Gettyimages
Brad Pitt a renunțat la alcool și tutun Sursă foto: Gettyimages

Brad Pitt a oferit un interviu publicației GQ din Marea Britanie în care a vorbit despre cele mai grele momente prin care a trecut și despre felul în care i s-a schimbat viața după despărțirea cu scandal de Angelina Jolie. Actorul susține că suferința și dezamăgirea sunt două constante ale vieții și că dezvoltarea emoțională este imposibilă fără ele. 

Citește și: Brad Pitt și Angelina Jolie, la cuțite! Ce i-a făcut actrița?

„Cred că inima fiecăruia dintre noi este frântă, într-un fel. Dintotdeauna m-am simțit singur, încă din copilărie. Recent am descoperit căldura familiei și prietenilor. Atunci când ai puterea să porți în sufletul tău atât bucurii, cât și dureri poți spune că ești matur și te-ai dezvoltat", a declarat Brad. 

Brad Pitt a renunțat la alcool și la tutun

Actorul a vorbit și despre lupta cu dependența de alcool și tutun. Brad Pitt a dezvăluit că, timp de 18 luni, a participat la întrunirile unui grup de sprijin pentru a renunța la băuturile bahice.

Fumător înrăit, Brad a decis să renunțe și la tutun. Pentru a nu fi tentat să fumeze, actorul mestecă gumă cu gust de nicotină. 

Vezi și: Brad Pitt, cadou de 70 de milioane de euro pentru Jennifer Aniston

Divorțul dintre Brad și Angelina a fost unul puternic mediatizat și, în mod cert, i-a afectat foarte mult pe foștii parteneri de viață. Ei au decis să se separe în 2016, însă divorțul a fost pronunțat oficial abia trei ani mai târziu. Nu au lipsit acuzațiile pe care și le-au adus, iar lupta pentru custodia celor șase copii pe care îi au a fost una acerbă. 

Actorii s-au cunoscut în 2004, pe platoul de filmare al peliculei „Mr. and Mrs. Smith", în care au jucat un cuplu. La acea vreme, Brad Pitt încă era căsătorit cu Jennifer Aniston. În anul 2014, Brad și Angelina s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc la un castel din sudul Franței.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net