Procesul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie. Ce preț ar putea plăti actrița

Brad Pitt o dă în judecată pe fosta sa soție Angelina Jolie pentru că și-a vândut pachetul de acțiuni din podgoria franceză pe care au cumpărat-o împreună. La mijloc ar fi o avere de 500 de milioane de dolari. 

Procesul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie. Ce preț ar putea plăti actrița
Procesul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie. Ce preț ar putea plăti actrița

Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie

 În documentele depuse în instanță pe 21 septembrie, 2021, Pitt a acuzat-o pe Jolie că a încercat să vândă podgoria lor franceză, Château Miraval, în valoare de 164 de milioane de dolari. Brad Pitt și Angelina Jolie s-au căsătorit pe domeniul respectiv în 2014. De asemenea, este locul în care lumea a aflat pentru prima dată despre scurta idilă a lui Pitt cu modelul german Nicole Poturalski, anul trecut.

Citește și: Angelina Jolie, împreună cu fiica cea mică. Ce frumoasă s-a făcut Vivienne și ce mult seamănă cu actrița!

Cuplul a achiziționat mai multe acțiuni în Chateau Miraval în 2008, cu câțiva ani înainte să se căsătorească. Pitt spune că el și fosta lui soție au fost de acord să nu vândă acțiunile fără permisiunea celuilalt, dar Jolie și-a vândut partea unui brand de băuturi spirtoase deținut de un oligarh rus.

Avocații actorului au spus că Chateau Miraval, care cuprinde o casă și o vie în sudul Franței, a devenit pasiunea lui Pitt și, sub îndrumarea sa, a devenit o afacere de succes internațional ce valorează milioane de dolari, iar Jolie nu a contribuit cu nimic.

Citește și: Război la Hollywood: Brad Pitt și Angelina Jolie, la cuțite! Ce i-a făcut actrița?

Procesul susține că prin vânzarea acțiunilor asupra proprietății, Angelina Jolie a demarat o preluare ostilă a afacerii cu vinuri, business pe care actorul îl construise cu multă grijă.

Prin presupusa vânzare, Jolie a căutat să-i facă rău lui Pitt”, susțin documentele, care au fost depuse recent la judecătorie de către actor.

Proprietatea Miraval este situată în satul Correns din sud-estul Franței și a fost cumpărată de cuplu pentru aproximativ 25 de milioane de euro. Se spune că Pitt a contribuit cu 60% la prețul de cumpărare, Jolie plătind restul de 40%.

Avocații au mai spus că afacerea cu vin de la proprietatea Miraval continuă să evolueze și au acuzat-o pe Jolie că deși a beneficiat financiar de succesul Miraval, actrița nu a contribuit cu nimic la afacere.

Brad Pitt și Angelina Jolie și-au anunțat despărțirea în 2016

La mai bine de patru ani după ce Brad Pitt și Angelina Jolie și-au anunțat divorțul, confuzia încă planează în jurul motivului despărțirii lor. Deși nici actrița și nici Pitt nu au împărtășit în mod public detalii despre incidentul care a cauzat ruptura definitivă, se pare că a fost vorba de o ceartă la bordul avionului lor privat, în care Pitt a devenit abuziv verbal și fizic.

Divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

Când Jolie a cerut divorțul de Pitt în septembrie 2016, punând efectiv capăt relației lor de 14 ani, dintre care doi de mariaj, ea a cerut custodia exclusivă asupra copiilor lor: Maddox (acum 19), Pax (acum 17), Zahara (acum 16), Shiloh (acum 14) și a gemenilor Knox și Vivienne (acum 12). Jolie a citat „diferențe ireconciliabile”.

Surse din anturajul lui Jolie au declarat la acea vreme că actrița se săturase de comportamentul lui Brad, care consuma alcool și alte substanțe și devenise periculos pentru copii. Tabăra lui Pitt a negat imediat acuzațiile, spunând că actorul este un tată iubitor și devotat care nu și-a pus niciodată copiii în pericol. De asemenea, Pitt a oferit o declarație directă către publicația People:

„Sunt foarte întristat de acest lucru, dar ceea ce contează cel mai mult acum este bunăstarea copiilor noștri”.

Copiii celor doi

Deși Brad Pitt și Angelina Jolie și-au încheiat relația în 2017, după 12 ani împreună și doi ani căsătoriți, ei vor fi întotdeauna părinți pentru cei șase copii ai lor.

Fostul cuplu a început să se întâlnească în 2005, la trei ani după ce actrița l-a adoptat fiul ei, Maddox, din Cambodgia. Pitt a însoțit-o apoi pe Jolie în Etiopia în 2005 pentru a o adopta pe Zahara, iar el i-a adoptat legal pe ambii ei copii în anul următor.

Angelina Jolie a adus pe lume prima fiică biologică a cuplului, Shiloh în 2006, apoi actorii pe micuța Pax din Vietnam în 2007. Un an mai târziu, Jolie a dat naștere gemenilor lor, Knox și Vivienne.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net