Talentata domnișoară Shiloh! Cât de bine dansează fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt

Shiloh Jolie Pitt este primul copil biologic al cuplului format de superstarurile hollywoodiene Angelina Jolie și Brad Pitt.

Prezentă în lumina reflectoarelor încă de când era bebeluș și apărea alături de tatăl ei, Brad Pitt, în „Strania poveste a lui Benjamin Button”, Shiloh Jolie Pitt nu se putea orienta decât spre o carieră de vedetă.

Mișcări rapide și precise

Recent, fiica celor doi actori și filantropi, ajunsă la 16 ani, a fost protagonista unui clip în care execută mișcări de dans, mai ceva decât profesioniștii.

Materialul este filmat la Școala de Dans Millennium, din Los Angeles, California. Alături de alte două colege de trupă ea prezintă un număr de dans executat pe melodia „Vegas” a Doja Cat, din coloana sonoră a filmului „Elvis”.

Mișcările ei sunt atât de rapide și de precise încât celelalte două colege de echipă abia reușesc să țină pasul, deși acestea sunt niște dansatoare foarte talentate, de asemenea.

Domnișoara Jolie Pitt, pe figura căreia se citește pasiunea pentru ceea ce face, prezintă coreografia proprie, în cadrul unui curs coordonat de Hamilton Evans.

Citește și: Cât de mult seamănă Shiloh, fata cea mare a Angelinei Jolie, cu mama ei! Adolescenta este copia fidelă a actriței

În urmă cu o săptămână, conform publicației online toofab.com, o sursă apropiată părinților lui Shiloh Jolie Pitt ar fi declarat că aceștia ar fi foarte mândri de calitățile de dansatoare ale fiicei lor.

Pasiunea ei pentru dans a fost remarcată după ce Shiloh Jolie Pitt a publicat mai multe clipuri în care dansează, pe Tik Tok.

În copilărie era băiețoasă

Shiloh Jolie Pitt a fost în mai multe rânduri în atenția presei, întrucât, în copilărie se îmbrăca mereu precum băieții. De asemenea, Shiloh era văzută, mai mereu, cu tunsori băiețești.

Nu a durat mult până când presa a început să rostologolească bârfe și să dea amploare unor zvonuri legate de o posibilă dorință a acesteia de a face o operație de schimbare de sex.

Citește și: Angelina Jolie, apariție fabuloasă pe covorul roșu, la Roma. A venit de mână cu fiicele ei, Zahara și Shiloh

Familia ei, însă, a preferat să păstreze discreția când a venit vorba despre copii. În ciuda scandalurilor dintre Angelina Jolie și Brad Pitt, divorțați de câțiva ani, cei cinci copii ai cuplului au fost mereu feriți de scandaluri, aparițiile lor fiind marcate de o atmosferă fericită și de zâmbete.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image jpeg
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
anca serea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laurette png
cub alexandru arsinel png
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg