Reuniune fabuloasă a familiei lui Elvis Presley, la Graceland

Ultima actualizare:

Covorul roșu a fost din nou întins și o „armată” de vedete consacrate a trecut pragul Graceland, din Memphis, cea mai cunoscută proprietate a Regelui rock&roll, Elvis Presley, weekendul trecut, sâmbătă, 11 iunie.

Motivul a fost o vizionare exclusivistă a filului biografic despre viața Regelui, „Elvis”, în regia lui Baz Luhrmann. În centrul atenției au fost, evident, membrii familiei regretatului artist.

Tablou de familie

Într-o formă de zile mari, Priscilla Presley, fosta soție a lui Elvis i-a strâns în jurul ei pe Lisa Marie Presley, fiica ei și a lui Elvis, și pe copiii acesteia, Riley Keough, Harper Vivienne Ann Lockwood și Finley Aaron Love Lockwood.

Într-o fotografie-document realizată cu această ocazie, familia lui Elvis a fost surprinsă avându-l în centru pe , Austin Butler, actorul care îl interpretează pe Rege, în filmul „Elvis”.

Citește și: Drama vieţii ei. Lisa Marie Presley şi-a descoperit tatăl, pe Elvis, mort în casă. Avea 9 ani atunci

Lisa Marie, încă devastată de pierderea unuia dintre copiii ei, în 2020, a catalogat filmul despre viața tatălui ei drept o capodoperă demnă de Oscar.

La vizionarea restrânsă, în decorul autentic și strălucitor al Graceland, au fost prezenți membri ai distribuției, printre care și Tom Hanks, care îl interpretează pe Colonelul Tom Parker, managerul legendarului Elvis.

Tom Hanks îl interpretează pe managerul regelui

Am jucat în multe filme care au implicat castele care au aparținut unor regi și regine. Dar, toate aceste personaje istorice sunt evocate la plural. Aceasta este diferența, la Graceland suntem la reședința Regelui. Este unic”, a declarat Tom Hanks presei.

Citește și: Lisa Marie Presley a aflat de moartea lui Michael Jackson în cea mai ciudată zi din viaţa ei. Cine i-a dat vestea?

„Elvis” a fost proiectat pe marele ecran pentru prima dată, pe 25 mai, la Cannes, urmând să fie lansat oficial pe 23 iunie, în Australia, și ziua următoare în Statele Unite ale Americii.

Bugetul cheltuit pentru realizarea filmului produs de Warner Bros. este estimat între 150 și 200 de milioane de dolari. Proiectul a fost conturat în 2014 și primele cadre au fost trase în ianuarie 2020.

Producția a durat aproape doi ani

Producția a fost oprită în martie 2020, din cauza pandemiei, fiind cunoscut faptul că Tom Hanks și soția sa au fost infectați cu Covid în timpul filmărilor. Filmările au fost realuate în toamna aceluiași an.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net