Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie! Actrița „a încercat în mod intenţionat să îl rănească”

Ultima actualizare:

Brad Pitt s-a hotărât să o dea în judecată pe Angelina Jolie. Actorul susține că fosta soție a „a încercat în mod intenţionat să îl rănească” când a decis să-și vândă pachetul de acțiuni din podgoria lor unui oligarh rus.

La scurt timp după ce se terminase scandalul monstruos dintre Johnny Depp și Amber Heard, publicul are parte din nou de ceva scântei. Faimosul cuplu „Brangelina” a ajuns în impas. Paradoxal, conflictul are loc la mulți ani după despărțirea vedetelor de la Hollywood.

Brad Pitt o dă în judecată pe fosta lui soție pentru că și-a vândut partea sa de acțiuni din afacerea cu vinuri de pe domeniul Miraval, pe care cei doi o au din 2008, scrie BBC News.

Actorul e supărat foc că decizia fostei sale soții de a-și vinde acțiunile unui oligarh rus l-a forțat să se asocieze cu „un străin cu intenții toxice”. Pitt, speriat rău de noul acționar, consideră că Angelina Jolie ar fi trebuit să îi ceară aprobarea înainte de a face această mutare. 

În plângerea depusă vineri în instanţă, avocații actorului îl acuză pe miliardarul rus că foloseşte „tactici comerciale infracţionale şi asociaţii profesionale dubioase”. Totodată, aceștia susțin că „Jolie a încercat să îl oblige pe Pitt să intre într-un parteneriat cu un străin şi, mai rău decât atât, cu un străin care are asociaţii şi intenţii otrăvitoare.”

Brad Pitt își dă în judecată fosta soție. Ce daune cere actorul

Brad Pitt susţine că cea de-a doua soţie a lui, actriţa Angelina Jolie, „nu a contribuit cu nimic” la succesul afacerii lor cu vinuri de pe domeniul Miraval şi că a afectat reputaţia acesteia atunci când a decis să vândă jumătatea ei din companie către un partener străin.

Avocații lui actorului susțin că Angelina Jolie nu a vrut decât să îi facă rău prin vânzarea acțiunilor, iar noul asociat al americanului, afaceristul Yuri Shefler, va încerca să pună treptat control pe compania de vinuri Miraval.

Brad Pitt afirmă că el şi Angelina Jolie au fost de acord să nu îşi vândă niciodată acţiunile deţinute în afacerile de familie fără consimţământul celuilalt, dar actrița și-a încălcat promisiunea.

Avocații lui Brad Pitt: Angelina Jolie „nu a contribuit cu nimic” la succesul afacerii

Totodată, în cea mai recentă plângere depusă de Brad Pitt în cadrul bătăliei sale judiciare cu Angelina Jolie privind vânzarea Castelului Miraval, actorul în vârstă de 58 de ani, afirmă că fosta lui soţie „a încercat în mod intenţionat să îl rănească” atunci când şi-a vândut acţiunile pe care le deţinea în compania producătoare de vinuri, scrie Agerpres.

„Jolie a continuat şi a parafat pretinsa vânzare în secret, acţionând în mod intenţionat pentru a-i ascunde lui Brad Pitt acest lucru şi fiind conştientă că încălca drepturile contractuale ale lui Pitt”, au precizat avocaţii acestuia.

Brad Pitt solicită daune „cu o valoare ce va fi stabilită de tribunal” şi a mai cerut ca tranzacţia realizată de Angelina Jolie să fie declarată „nulă şi neavenită”.

Cei doi actori americani au cumpărat pachetul majoritar de acţiuni în compania care gestionează Chateau Miraval şi podgoria sa din sudul Franţei, în anul 2008. Între timp, afacerea a devenit una de succes, dar și o „pasiune” pentru Brad Pitt. 

Jolie nu a răspuns încă public acuzațiilor lui Brad Pitt. Divorţul celor doi a fost finalizat în 2019, dar Pitt și Angelina, care au împreună 6 copii, încă se bat pe bunuri materiale și în prezent. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
banner Cătălin Bordea png
index (15) jpg
image png
florin ristei si naomi hedman
image png
image png
radu valcan instagram jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net