Brad Pitt este chinuit de o afecțiune neurologică rară

Ultima actualizare:

Brad Pitt, 58 de ani, a recunoscut, recent, că suferă de prosopagnozie, relatează publicația britanică Mirror.

Aceasta este o afecțiune neurologică rară, caracterizată prin incapacitatea de a identifica o față cunoscuta, familiară și, în unele situații grave, pacienții ajung să nu își recunoască propria imagine in oglindă.

Are dificultăți în recunoașterea altor persoane

Într-un interviu acordat autoarei Ottessa Moshfegh, pentru publicația GQ, Brad Pitt a recunoscut faptul că atunci când este într-un mediu social cu persoane nou cunoscute are mari dificultăți când trebuie să rețină figurile oamenilor întâlniți.

Starul hollywoodian a spus că este frustrat de această situație, întrucât îl face să pară plin de aere și inaccesibil. Această afecțiune îl face pe Brad Pitt să se izoleze și îi dă un sentiment de singurătate.

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Brad Pitt după despărțirea de Angelina: «Dintotdeauna m-am simțit singur»

Afecțiunea propriu-zisă, numită și orbul feței, este una misterioasă, specialiștii identificând mai multe cauze posibile. De la o afecțiune degenerativă până la traume medicale, cum ar fi accidentul vascular cerebral.

În cea mai mare măsură, studiile s-au concentrat pe indivizii care au dobândit-o în urma unei leziuni neurologice. 

În același interviu, Brad Pitt a povestit despre coșmarul care l-a bântuit vreme de patru sau cinci ani. Artistul a dezvăluit faptul că adesea se trezea îngrozit, după ce visa că este atacat și înjunghiat.

Locuiește într-o casă bântuită și visează că e înjunghiat

Fie umblam pe o alee întunecată și cineva sărea dintr-un tufiș și mă înjunghia în coaste, fie ajutam un copil să scape dintr-o casă, noi fiind urmăriți... Doar că ajungeam să fiu pus la podea și înjunghiat. Mereu aveam coșmarul că sfârșeam înjunghiat”,a relatat Brad Pitt pentru GQ.

De altfel, casa în care a fost realizat interviul este cea cumpărată de Brad Pitt, la mijlocul anilor 90. Imobilul i-a aparținut actriței Cassandra Peterson, cunoscută pentru aparițiile în producții horror.

Ea i-a spus că locuința ar fi fost bântuită, unul dintre foștii proprietari fiind chiar Mark Hamill, interpretul personajului Luke Skywalker, din Războiul stelelor.

Citește și: Talentata domnișoară Shiloh! Cât de bine dansează fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt

Acesta ar fi părăsit locuința, în anii 60, după ce un fost coleg de cameră s-ar fi spânzurat într-una dintre băile casei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net