Îi mai recunoşti? Au jucat în «Războiul stelelor»

Ultima actualizare:

    Carrie Fisher şi Mark Hamill nu mai seamănă deloc cu prinţesa Leia şi cu Luke Skywalker Fotografii: Guliver/Splashnews
Carrie Fisher şi Mark Hamill nu mai seamănă deloc cu prinţesa Leia şi cu Luke Skywalker Fotografii: Guliver/Splashnews

Amândoi s-au lansat datorită rolurilor din “Războiul stelelor”! Carrie Fisher şi Mark Hamill erau tineri şi frumoşi pe când au încarnat personajele prinţesa Leia şi Luke Skywalker. Azi sunt de nerecunoscut.

Actriţa Carrie Fisher (59 de ani) este binecunoscută datorită rolului prinţesa Leia, pe care l-a deţinut în trilogia “Războiul stelelor”, între 1977-1983, şi în “Războiul stelelor: Trezirea forţei” (2015).

1977: I-au interpretat pe prinţesa  Leia şi pe Luke Skywalker  în “Războiul stelelor”
1977: I-au interpretat pe prinţesa Leia şi pe Luke Skywalker în “Războiul stelelor”

Dacă la primul film, pe când avea doar 21 de ani, era o fată foarte atrăgătoare, astăzi, vedeta a ajuns de nerecunoscut. Din cauza abuzului de droguri şi alcool, dar şi a operaţiilor estetice, Carrie s-a buhăit şi a îmbătrânit urât. Ca să-şi reia rolul Leia, în “Războiul stelelor: Trezirea forţei”, actriţa a fost pusă la cură de slăbire, dând jos 16 kg. Cu toate acestea, ea a fost criticată de fanii din întreaga lume pentru faptul că s-a urâţit. “Lăsaţi-mă în pace!”, le-a răspuns, supărată, Carrie. Actriţa e nedespărţită de căţelul ei, Gary, un bulldog francez de 5 ani. A fost căsătorită cu Paul Simon între 1983-1984 şi are o fiică, Billie, de 24 de ani.

Mark Hamill (64 de ani) e şi el de nerecunoscut, după ce a strălucit în rolul lui Luke Skywalker între 1977-1983. A îmbătrânit urât şi a fost pus şi să slăbească 23 kg pentru a-şi relua rolul în “Războiul stelelor: Trezirea forţei”. Ca şi Carrie, Mark e înnebunit după câinele lui, Millie, de 3 ani, o corcitură de chihuahua, baset, spaniel şi shih tzu.

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net