Îi mai recunoşti? Au jucat în «Războiul stelelor»

image
Carrie Fisher şi Mark Hamill nu mai seamănă deloc cu prinţesa Leia şi cu Luke Skywalker Fotografii: Guliver/Splashnews

Amândoi s-au lansat datorită rolurilor din “Războiul stelelor”! Carrie Fisher şi Mark Hamill erau tineri şi frumoşi pe când au încarnat personajele prinţesa Leia şi Luke Skywalker. Azi sunt de nerecunoscut.

Actriţa Carrie Fisher (59 de ani) este binecunoscută datorită rolului prinţesa Leia, pe care l-a deţinut în trilogia “Războiul stelelor”, între 1977-1983, şi în “Războiul stelelor: Trezirea forţei” (2015).

image
1977: I-au interpretat pe prinţesa Leia şi pe Luke Skywalker în “Războiul stelelor”

Dacă la primul film, pe când avea doar 21 de ani, era o fată foarte atrăgătoare, astăzi, vedeta a ajuns de nerecunoscut. Din cauza abuzului de droguri şi alcool, dar şi a operaţiilor estetice, Carrie s-a buhăit şi a îmbătrânit urât. Ca să-şi reia rolul Leia, în “Războiul stelelor: Trezirea forţei”, actriţa a fost pusă la cură de slăbire, dând jos 16 kg. Cu toate acestea, ea a fost criticată de fanii din întreaga lume pentru faptul că s-a urâţit. “Lăsaţi-mă în pace!”, le-a răspuns, supărată, Carrie. Actriţa e nedespărţită de căţelul ei, Gary, un bulldog francez de 5 ani. A fost căsătorită cu Paul Simon între 1983-1984 şi are o fiică, Billie, de 24 de ani.

Mark Hamill (64 de ani) e şi el de nerecunoscut, după ce a strălucit în rolul lui Luke Skywalker între 1977-1983. A îmbătrânit urât şi a fost pus şi să slăbească 23 kg pentru a-şi relua rolul în “Războiul stelelor: Trezirea forţei”. Ca şi Carrie, Mark e înnebunit după câinele lui, Millie, de 3 ani, o corcitură de chihuahua, baset, spaniel şi shih tzu.

florin zalomir
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
sotie Arsinel jpg
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
image png
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
colaj mormant elisabeta a II-a
batrana talharita Vaslui FOTO Vremea Noua jpg
Soldati ucraineni elibereaza orasul Liman FOTO Twitter jpg
image
image
image
image
Anca Pandrea  jpg
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png
2 cabral si andreea png png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice