Bianca Drăgușanu, în lacrimi, copleșită de durere, după moartea chirurgului Călin Doboș: «Nu-mi revin»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu este doborâtă de durere, după ce medicul Călin Doboș, cunoscut drept chirurgul estetician al vedetelor, s-a stins din viață miercuri, în urma unui tragic accident de motocicletă. Diva a oferit primele declarații în exclusivitate pentru Click!. Bianca nu poate crede că, cel care i-a fost nu numai medic, dar și un prieten de nădejde, a murit. 

Bianca Drăgușanu, în lacrimi, copleșită de durere, după moartea chirurgului Călin Doboș
Bianca Drăgușanu, în lacrimi, copleșită de durere, după moartea chirurgului Călin Doboș

Bianca Drăgușanu este distrusă de durere după ce a aflat că medicul estetician Călin Doboș a încetat din viața în urma unui accident de motocicletă. Vestea a căzut asemenea unui fulger, iar blondina este încă în stare de șoc, mai ales că cei doi erau prieteni foarte apropiați.

Citește și: A murit medicul medicul Călin Doboș, chirurgul vedetelor, într-un grav accident de circulație. A fost spulberat de pe motocicletă, pe podul Basarab

Diva este una dintre vedetele care apelat la serviciile lui Călin Doboș, însă pentru Bianca medicul devenise asemenea unui membru al familiei și încă nu poate crede că nici măcar nu a apucat să-și ia «adio» de la acesta.

”A murit Doboș, nu-mi vine să cred, era prietenul, meu sunt terminată, efectiv nu-mi vine să cred. Este îngrozitor. Nu pot să cred așa ceva, nu-mi revin, e ceva ce nu vrei să se întâmple. Are un băiat, familia e distrusă, nimeni nu se aștepta, e o tragedie.”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Click!.

Medicii nu l-au mai putut salva pe Călin Doboș

Călin Doboș s-a stins din viață în seara de miercuri, 26 octombrie, la vârsta de 48 de ani, după ce a avut un accident de motocicletă pe podul Basarab. Chirurgul a pierdut controlul autovehiculului și a ricoșat pe carosabil. Autoritățile au intervenit imediat și au aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, acesta nu a mai putut fi salvat.

„La data de 26 octombrie, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Grozăvești.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, a condus o motocicletă pe Șos. Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă.

În urma impactului, conductorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia. Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație”, se arată în raportul întocmit de Poliție. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
adelina pestritu jpg
Stefan Banica si Violeta jpg
delia matache jpg
image png
cub oana roman marius elisei png
familia regala jpg
delia matache mică jpg
andi moisescu si olivia steer