EXCLUSIV Nicoleta Luciu s-a operat în mare secret. Intervenţia a durat 4 ore

image
Nicoleta Luciu s-a operat la medicul Călin Doboş, esteticianul care are grijă de ea de mulţi ani

Nicoleta Luciu a devenit o pesoană scumpă la vedere, cel puţin în cercurile mondene, de unde până nu demult era nelipsită. De când s-a mutat însă la Miercurea Ciuc, vedeta mai vine doar ocazional la Bucureşti şi atunci pentru a-şi face mici retuşuri în cabinetul medicului estetician. Săptămâna trecută, bruneta i-a făcut o astfel de vizită medicului ei, Călin Doboş, la care a petrecut de data aceasta ceva mai mult timp decât de obicei.

De câteva ori pe an, Nicoleta Luciu are grijă să-şi împrospăteze tenul şi să-şi injecteze tot felul de substanţe pentru a rămâne tânără şi frumoasă pentru cei patru copii ai ei. Primăvara trecută, bruneta a recurs la câteva injecţii pentru regenerarea tenului, dar şi pentru a combate efectul de coajă de portocală din zona coapselor. A ales atunci botoxul, iar de curând a revenit la Bucureşti unde se pare că a suferit o intervenţie mult mai complexă.

Nicoleta Luciu este o împătimită a operaţiilor estetice

Totul s-a desfăşurat foarte discret, bruneta mărturisind prietenelor că este foarte mulţumită de rezultat după ce a stat pe masa de operaţie nu mai puţin de patru ore. "Operaţia a fost foarte grea. Nu mă aşteptam să dureze atât, dar sunt fericit că rezultatul este pe măsura aşteptărilor pacientei", a explicat dr. Călin Doboş, medicul care a operat-o pe Nicoleta Luciu. 

image
Nicoleta Luciu avea sâni mai mari în trecut

Judecând după durata intervenţiei, cel mai probabil Nicoleta Luciu a scăpat ori de grăsimea acumulată în zona abdomenului şi a coapselor prin lipoaspiraţie ori, privind mai atent imaginile cu vedeta la scurt timp după operaţie, este posibil şi ca ea să fii renunţat definitiv la implanturile cu silicon, de pe urma cărora s-a tot plâns în ultimii ani de dureri acute de spate. Vara trecută, Nicoleta era dispusă să-şi înlocuiască protezele cu unele mai uşoare cu gaz.       

Nicoleta a acuzat dureri teribile de spate

Se ştie că silicoanele gigant sunt o adevărată povară pentru femeile care totuşi optează pentru astfel de implanturi, de aceea medicii recomandă ca la intervenţia de ajustare a bustului, plasticienii să ţină cont şi de proporţiile pacientei, nu doar de dorinţa de a avea sâni mai mari cu orice preţ. 

image
Nicoleta Luciu avea sâni mai mari în trecutFoto: arhivă personală

În 2015, Nicoleta Luciu a renunţat la silicoanele de peste un kilogram pe care şi le-a pus după naşterea tripleţilor. Durerile de spate au convins-o să opteze pentru implanturi mai mici, dar nu să le scoată de tot. La începutul anului 2017, Nicoleta şi-a făcut o nouă operaţie. Atunci ea a optat în România pentru a intervenţie de mărire a feselor cu grăsime proprie. 

Citeşte şi:

Nicoleta Luciu a demonstrat în direct că are sâni perfecţi: "Nu îmi schimb silicoanele"

Adevărul despre cea mai recentă operaţie a Nicoletei Luciu. De ce s-a îngrăşat înainte

Radu Mirică s-a sinucis
rafael nadal si sotia sa
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
anxietate
cub casă stela popescu png
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Laura Cosoi jpg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
fostul sanatoriu scos la licitatie de CJ Olt   foto theodora trusca jpeg
image
image
image
image
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel