Adevărul despre operaţiile Biancăi Drăguşanu: "Lumea crede altceva"

Ultima actualizare:

    Bianca Drăguşanu, alături de medicul ei estetician, Călin DoboşFoto: Arhiva personală
Bianca Drăguşanu, alături de medicul ei estetician, Călin DoboşFoto: Arhiva personală

Există numeroase discuţii pe tema operaţiilor estetice pe care şi le-ar fi făcut Bianca Drăguşanu. Noul ei medic estetician a decis să fie direct şi a recunoscut că roşcata are intervenţii, dar nu sunt prea mari.

Bianca Drăguşanu a fost invitată în emsiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D, şi a venit însoţită de medicul ei estetician, Călin Doboş. Când Teo l-a întrebat direct dacă Bianca e "tăiată", acesta a spus că roşcata are puţine intervenţii, dar că are noroc de gene bune. 

"E tăiată foarte puţin, lumea crede că are nu ştiu câte operaţii. Are noroc de gene bune. Cunosc foarte puţine femei la vârsta ei care să arate aşa de bine. E foarte importantă calitatea pielii. Are o piele extraordinară. Asta o ajută foarte mult", a spus medicul. 

Bianca Drăguşanu a fost acuzată de nenumărate ori că s-a tunat din cap până în picioare. Roşcata a susţinut mereu că nu şi-a făcut prea multe intervenţii şi că a slăbit în jur de 30 de kilograme, ceea ce o face să pară diferită. În plus, ea a recunoscut că şi-a pus silicoane şi şi-a injectat acid hialuronic în buze. Pe lângă asta, şi-a mai scos câteva alunişe de pe faţă şi şi-a reparat dinţii. 

image
image
image
image
image
image
jennifer aniston  foro   Instagram jpg
AdelaPopescu ElenaCarstea jpg
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif