Bianca Drăgușanu, obligată să își schimbe urgent silicoanele. Ce spune medicul ei despre operație

Ultima actualizare:

    Bustul apetisant  i-a adus multe  contracte  de publicitate
Bustul apetisant i-a adus multe contracte de publicitate

La vârsta de 37 de ani, Bianca Drăguşanu arată impecabil, însă iată că şi-a mai găsit un cusur şi îşi doreşte o nouă intervenţie estetică. Vedeta vrea să îşi schimbe silicoanele cu care a făcut furori în Playboy, în urmă cu 10 ani.

Este una dintre vedetele care are grijă de imaginea ei. Pe de o parte sala de sport, dar mai ales intervenţiile estetice pe care Bianca Drăguşanu şi le face de ani buni au ajutat-o să îşi câştige renumele de Păpuşă Barbie a showbizului românesc. La vârsta de 20 de ani, diva trecea pentru prima dată prin cabinetul medicului estetician pentru a–şi mări sânii. Nemulţumită de mărimea lor, vedeta a decis atunci să facă o astfel de schimbare, iar după această transformare a pozat în celebra revistă pentru bărbaţi “Playboy România”.

Şi-a expus nurii  în revista  pentru bărbaţi
Şi-a expus nurii în revista pentru bărbaţi

Bianca Drăgușanu și-a pus silicoane acum 17 ani

Pictorialul a făcut furori la vremea respectivă, iar acum, la 17 ani distanţă de la intervenţie, Bianca Drăguşanu e pregătită pentru o nouă transformare la nivelul sânilor. Nu este neapărat un moft, după cum s-a exprimat medicul care a consultat-o, esteticianul Călin Doboş, cel care i-ar fi făcut şi un lifting facial de curând. Se pare că la nivelul implanturilor s-a adunat lichid, motiv pentru care este necesară schimbarea vechilor proteze siliconice.  ”Bună seara, domnule doctor! Am venit să vă vizitez şi să vă dau o veste bună! Ştiu că nu vreţi să-mi mai faceţi nimic, tocmai de aceea am decis ca astăzi să îmi scot silicoanele”, a spus Bianca Drăguşanu, în platoul ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, scoţând, în glumă, o pereche de implanturi de silicon din cămaşa pe care o purta.

A lucrat la  emisiunea  lui Dan  Capatos
A lucrat la emisiunea lui Dan Capatos

Medicul i le va înlocui cu nişte proteze moderne, cu înveliş de poliuretan, mult mai uşoare faţă de cele obişnuite şi care nu se roteşte. ”Un sân era mai mare decât celălalt. Am remarcat că  era o diferenţă foarte mare, are implantul de 17 ani, există o oarecare uzură a operaţiei, iar organismul a reacţionat. E un tip de implant cu cel mai mic incident”, a spus medicul Călin Doboş. Aşadar, Bianca Drăguşanu se pregăteşte de o nouă intervenţie, iar la vară va avea un bust mai ferm şi mult mai mare decât acum. După cum se ştie, în prezent, protezele Biancăi au împreună 1.200 de mililitri.

 

Face reclamă  la un salon  de bronzat
Face reclamă la un salon de bronzat
image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net