Victoria Beckham, în lacrimi, la Paris Fashion Week! David Beckham a consolat-o imediat

Victoria Beckham nu și-a putut reține lacrimile vineri, când a izbucnit în plâns ,în timp ce pășea pe podiumul show-ului ei de debut la Săptămâna modei de la Paris. Din fericire, familia i-a fost alături, vedeta a reușit să treacă cu brio peste orice provocare. 

Victoria Beckham a fost consolată imediat de soț
Victoria Beckham a fost consolată imediat de soț

Întreaga familie a Victoriei i-a fost alături, chiar și fiul cel mare Brooklyn și soția acestuia, fotomodelul Nicola Peltz, în ciuda ultimelor speculații potrivit cărora între Nicola și Victoria nu există prea multe sentimente pozitive. După ce Victoria Beckham și-a prezentat mândră colecția pentru care a muncit din greu, întreaga familie s-a îndreptat către un local exclusivist unde a sărbătorit cu alcool din belșug, conform Daily Mail. 

Citește și: Victoria Beckham are același meniu de 25 de ani 

Părinții Victoriei Beckham, Jackie și Tony, au participat și ei la spectacol pentru a-și susține fiica și a se reîntâlni cu nepotul lor cel mai mare și cu soția lui.

Aici puteți vedea imagini de la Paris Fashion Week 

Victoria Beckham a fost absolut încântată de faptul că unele dintre cele mai celebre fotomodele din lume la momentul actual au acceptat să defileze pentru ea. Este vorba despre nimeni altele decât Gigi și Bella Hadid. 

Iar Bella Hadid cu siguranță a știut cum să fure toate privirile! Modelul a defilat complet dezbrăcat, învelit doar de un strat de vopsea minuțios așezată! Imaginile sunt unele cu adevărat fantastice! 

Vezi și: Nicola Peltz, dezvăluiri din intimitate 

Desigur, nuditatea nu pare să fie o problemă pentru frumoasa Bella Hadid. Fotomodelul a pozat nud, alături de sora sa, pentru casa de modă Versace. 

Au renunțat complet la haine și au realizat o fotografie cu trimitere la păcatul adamic. Bella a avut un șarpe încolăcit în jurul piciorului, în timp ce Gigi a ținut în mână un măr roșu. Și-au acoperit părțile intime doar cu două poșete.

Gigi și Bella Hadid au pozat pentru casa de modă Versace
Gigi și Bella Hadid au pozat pentru casa de modă Versace

Instantaneul distribuit de către Donatella Versace a adunat peste 600.000 de mii de aprecieri în mai puțin de șapte ore de la publicare și sute de comentarii apreciative. Gigi și-a revenit spectaculos după nașterea fetiței sale care a venit pe lume în luna septembrie a anului 2020.

Sursă foto: Profimedia. Instagram Donatella Versace

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Banner Alina Laufer
Stefan Banica si Radu Stefan jpg
WhatsApp Image 2024 02 20 at 19 14 46 jpeg
image png
Radu Valcan Insula Iubirii Foto Antena 1 jpg
carmen electra profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net