Victoria Beckham, în lacrimi, la Paris Fashion Week! David Beckham a consolat-o imediat

Victoria Beckham nu și-a putut reține lacrimile vineri, când a izbucnit în plâns ,în timp ce pășea pe podiumul show-ului ei de debut la Săptămâna modei de la Paris. Din fericire, familia i-a fost alături, vedeta a reușit să treacă cu brio peste orice provocare. 

Victoria Beckham a fost consolată imediat de soț
Victoria Beckham a fost consolată imediat de soț

Întreaga familie a Victoriei i-a fost alături, chiar și fiul cel mare Brooklyn și soția acestuia, fotomodelul Nicola Peltz, în ciuda ultimelor speculații potrivit cărora între Nicola și Victoria nu există prea multe sentimente pozitive. După ce Victoria Beckham și-a prezentat mândră colecția pentru care a muncit din greu, întreaga familie s-a îndreptat către un local exclusivist unde a sărbătorit cu alcool din belșug, conform Daily Mail. 

Citește și: Victoria Beckham are același meniu de 25 de ani 

Părinții Victoriei Beckham, Jackie și Tony, au participat și ei la spectacol pentru a-și susține fiica și a se reîntâlni cu nepotul lor cel mai mare și cu soția lui.

Aici puteți vedea imagini de la Paris Fashion Week 

Victoria Beckham a fost absolut încântată de faptul că unele dintre cele mai celebre fotomodele din lume la momentul actual au acceptat să defileze pentru ea. Este vorba despre nimeni altele decât Gigi și Bella Hadid. 

Iar Bella Hadid cu siguranță a știut cum să fure toate privirile! Modelul a defilat complet dezbrăcat, învelit doar de un strat de vopsea minuțios așezată! Imaginile sunt unele cu adevărat fantastice! 

Vezi și: Nicola Peltz, dezvăluiri din intimitate 

Desigur, nuditatea nu pare să fie o problemă pentru frumoasa Bella Hadid. Fotomodelul a pozat nud, alături de sora sa, pentru casa de modă Versace. 

Au renunțat complet la haine și au realizat o fotografie cu trimitere la păcatul adamic. Bella a avut un șarpe încolăcit în jurul piciorului, în timp ce Gigi a ținut în mână un măr roșu. Și-au acoperit părțile intime doar cu două poșete.

Gigi și Bella Hadid au pozat pentru casa de modă Versace
Gigi și Bella Hadid au pozat pentru casa de modă Versace

Instantaneul distribuit de către Donatella Versace a adunat peste 600.000 de mii de aprecieri în mai puțin de șapte ore de la publicare și sute de comentarii apreciative. Gigi și-a revenit spectaculos după nașterea fetiței sale care a venit pe lume în luna septembrie a anului 2020.

Sursă foto: Profimedia. Instagram Donatella Versace

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 2211785457 jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
image png
Lupte in apropiere de Bahmut Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg