Megan Fox și iubitul, criticați pentru costumele de Halloween: «Vă bateți joc de creștinism»

Ultima actualizare:

Starurile de peste Ocean s-au costumat de Halloween în ținute care mai de care mai provocatoare! Megan Fox (36 de ani) a fost cea care a șocat pe toată lumea. Ea și iubitul ei au avut costume cu motive religioase.

Megan și iubitul ei au stârnit controverse (Foto: Instagram)
Megan și iubitul ei au stârnit controverse (Foto: Instagram)

Megan Fox și Machine Gun Kelly, criticați pentru costumele lor

Citește și: Poftiți în «Casa Groazei»! Un cuplu britanic și-a transformat locuința într-o atracție de Halloween

Megan Fox a vrut să iasă în evidență și s-a costumat într-o ținută super sexy, despre care se crede că ar înfățișa o măicuță porno. Vedeta a purtat un body negru și ciorapi din plasă, iar la gât a avut o...lesă! Actrița, care are o avere de 8 milioane de dolari, a fost aspru criticată de către fanii ei reștini pentru alegerea făcută. Iubitul ei, Machine Gun Kelly (32 de ani), a fost costumat în preot catolic și a plimbat-o pe Megan cu lesa.

„Aveți copii. Unde este exemplul? Respectul? Creștinismul nu este un costum. Nu este doar o simplă religie. Este o relație pe care o aveți cu Dumnezeu”, a scris un fan indignat, pe Instagram. Într-una dintre imagini, Megan Fox apare în genunchi în fața lui Machine Gun Kelly. 

Tot în weekend, Megan Fox și MGK au mai fost costumați și în Pamela Anderson și Tommy Lee. Fanii nu au fost prea încântați, având în vedere că cei doi au avut o relație scandaloasă.

Iată și: Petrecerea bogătașilor, de la castelul Bran, luată cu asalt de activiștii de mediu!

Iată alte vedete costumate sexy de Halloween!

Surorile Jenner au avut și ele costume interesante de Halloween, dar mai puțin controversate, ce-i drept. Milionara Kylie (25 de ani), care are o avere de 900 de milioane de dolari, s-a transformat în Elvira, stăpâna întunericului, iar sora ei, Kendall (26 de ani), a fost Jessie, un îndrăgit personaj din Toy Story.

Te-ar putea interesa și: Cum s-au deghizat Bianca Drăgușanu și Ema Uta de Halloween? Imaginile care i-au încins pe fanii divelor

Paris Hilton (41 de ani) a vrut să fie Sailor Moon anul acesta, cu un costum pe măsură. Moștenitoarea imperiului Hilton, care are o avere de 300 de milioane de dolari, a spus că personajul animat a fost idolul ei încă din copilărie.

Iată și: Halloween a pus pe jar vedetele din SUA! Pregătirile sunt în toi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net