Buhuhu! Ce vedete din România au fost cele mai înfricoșătoare de Halloween?

Ultima actualizare:

Pentru weekeend-ul ce tocmai a trecut, vedetele şi-au căutat cele mai tari ţinute şi au optat pentru cele mai extravagante machiaje pentru a se ridica la înălţimea sărbătorii de Halloween. Click! vă prezintă câteva dintre vedetele care chiar s-au străduit să intre în pielea personajelor horror.

Dorian Popa  s-a deghizat în zombi
Dorian Popa s-a deghizat în zombi

Nicole Cherry (23 ani) a fost una dintre cele mai reuşite deghizări feminine de Halloween. Tânăra artistă şi-a dorit să o întruchipeze pe Cruella de Vil şi i-a ieşit de minune! Asemănarea este chiar de invidiat!

Nicole Cherry  este Cruella
Nicole Cherry este Cruella

Şi Dorian Popa (34 de ani) s-a pregătit cum se cuvine pentru acest Halloween. Actorul, solistul şi omul de televiziune a apelat la profesionişti pentru un machiaj de groază, şi-a găsit haine speciale şi a făcut nu doar şedinţe foto, dar şi filmări speciale atât pe instagram cât şi pe tiktok-ul său.

Vlad Gherman şi  Oana Moşneagu,  pictorial în pădure
Vlad Gherman şi Oana Moşneagu, pictorial în pădure

Vlad Gherman şi Oana Moşneagu s-au transformat în Familia Addams de Halloween. Cei doi colegi din serialul "Adela" de la Antena 1 s-au pregătit special pentru această sărbătoare împrumutată. Aşa că au organizat o şedinţă foto nocturnă şi au pus la cale toate detaliile pentru această mică nebunie.

Raluca Podea,  sexy ca de obicei
Raluca Podea, sexy ca de obicei

Raluca Podea (34 ani) s-a simţit cel mai bine atunci când şi-a pus coarne la propriu! Frumoasa blondă din showbizz s-a transformat pentru o seară în Maleficent, personajul interpretat de celebra Angelina Jolie. Contrastul dintre blond şi negru a făcut-o pe Raluca Podea să arate ca un adevărat personaj de cinema.

Machiaje superbe  pentru Ami şi Bibi
Machiaje superbe pentru Ami şi Bibi

Artista Ami (33 ani) a fost şi ea în centrul atenţiei de Halloween! Make-up artistul a transformat-o chiar pentru videoclipul piesei ei, “Enigma”, într-un personaj care pare desprins din “Poker face”. Un make-up în culori alb-negru, numai bun pentru sărbătoarea împrumutată de la americani.

foto12 bibi jpg

Raluca Pastramă (36 ani), fosta soţie a lui Pepe, şi-a amenajat grădiniţa pe care o conduce în ton de Halloween. Şi dacă dovlecii s-au întrecut în feţe care mai de care mai simpatice, Raluca a optat să poarte un costum de schelet, în timp ce fetele ei, Rosa şi Maria Pascu au purtat rochiţe de vampiriţe.

Fosta soţie a lui Pepe s-a costumat în schelet de Halloween

Raluca Pastramă, un sexy  schelet, iar fetele lui  Pepe, vampiriţe
Raluca Pastramă, un sexy schelet, iar fetele lui Pepe, vampiriţe

Domniţa de Alba, adică Iulia Albu (41 ani), nu a stat mult pe gânduri în alegerea costumului sau a personajului de Halloween, aşa că s-a transformat în Ştima Apelor! “Sper că aţi fost cuminţi anul acesta! Astăzi vă petreceţi ziua cu Ştima Apelor!”, a notat criticul de modă şi prezentatoarea tv pe paginile ei de Facebook şi Instagram.

Pentru necunoscători, Ştima Apei este, în mitologia românească, o divinitate primitivă a apelor care poate provoca atât inundaţii mari, cât şi secetă.

Iulia Albu a făcut un  pictorial de senzaţie
Iulia Albu a făcut un pictorial de senzaţie

Superba fiică a Andreei Berecleanu, Eva Zaharescu (20 ani) a vrut să fie de Halloween personajul de ficţiune Mia Wallace, întruchipat de actriţa Uma Thurman în 1994, în filmul lui Quentin Tarantino, Pulp Fiction. Eva este extrem de urmărită pe pagina ei de Instagram şi orice şi-ar pune pe ea este plină de sex appeal.

Eva Zaharescu e Mia  Wallace, iar Diana  Pârvu e Harley Quinn
Eva Zaharescu e Mia Wallace, iar Diana Pârvu e Harley Quinn

Anda Adam şi Yosif, iubitul ei, au petrecut în clubul loc din Cluj. S-au înbrăcat şi s-au machiat cum au ştiut mai bine, dar fiica Andei, Evelin i-a întrecut în costumul ei de Jocker.

Anda Adam şi iubitul ei  au petrecut în  clubul lor din Cluj
Anda Adam şi iubitul ei au petrecut în clubul lor din Cluj
Evelin s-a ridicat la  valoarea mamei ei
Evelin s-a ridicat la valoarea mamei ei

Simpatica solistă Bibi (20 de ani), fostă actriţă în serialul "Profu" de la Pro Tv, s-a hotărât să intre şi ea în rândul lumii şi s-a transformat într-o divă de Halloween.

Giani Kiriţă  s-a costumat în viking
Giani Kiriţă s-a costumat în viking

Giani Kiriţă (45 de ani) însă cu greu poate fi recunoscut în ţinuta aleasă. Concurentul de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici" s-a costumat de parcă jungla a făcut din el alt om. Fostul fotbalist şi-a luat un costum de viking si o parteneră pe măsură şi au plecat la party.

foto9 diana parvu jpg

Bloggeriţa de parenting Diana Pârvu (38 ani) s-a gândit că de Halloween i-ar sta bine că Harley Quinn aşa că şi-a realizat un make-up pe măsură. Diana s-a îmbrăcat în roşu, şi-a făcut două codiţe, şi-a machiat un ochi roşu şi unul albsatru şi s-a simţit astfel divă de Halloween.

Dinu şi Deea Maxer,  puşcăriaşul  şi şcolăriţa
Dinu şi Deea Maxer, puşcăriaşul şi şcolăriţa

Dacă Dinu Maxer a preferat un costum simplu de puşcăriaş, Deea, soţia lui, încă nu s-a decis în ce s-a costumat. Pentru că în dreptul imaginii, ea a scris : "Varianta brunetă din Suicid Squad sau o simplă şcolăriţă?”. Alegeţi voi!

Halloween, o sărbătoare celtică păgână

image

Pe data de 31 octombrie, ultima zi din calendarul celtic, este, de peste 2000 de ani, sărbătoarea morților. La început a purtat un alt nume: All Hallows Eve și era ziua de dinainte de All Saints Day, creată pentru creştinarea păgânilor.

Ce spun celții? Anul nou începe pe 1 noiembrie, dar cu o noapte înainte hotarul dintre lumea celor vii şi lumea celor morţi se dechide. În timpul Samhain (pronunţat sow-in) spiritele se întorc pe pãmânt şi pot provoca mari pagube recoltelor.

În timpul celebrării, celţii se costumau în special cu piei de animale şi încercau să-şi ghiceascã unul altuia viitorul, potrivit Historia. La finele ceremoniei îşi aprindeau focul domestic din flacăra sacră pentru a contribui la protecţia căminului în faţa frigului şi intemperiilor.

Halloween 2022 e mai scump! Plăcinta cu dovleac costă dublu faţă de anul trecut!

Surorile Nela şi Sofia,  în plină acţiune
Surorile Nela şi Sofia, în plină acţiune

Nu e sărbătoare de Halloween fără parfumata plăcintă de dovleac! Dar, anul acesta trebuie spus că şi dovleacul a devenit un produs scump. Din cauza secetei, bostanii n-au crescut cum trebuie, atingând jumătate din greutatea celor recoltaţi în anii trecuţi. Astfel, populara plăcintă cu dovleac a ajuns să coste dublu faţă de anul trecut, scrie adevarul.ro.

Avalanşa scumpirilor pare de nestăvilit! Nici patiseriile tradiţionale n-au scăpat. “Toate s-au scumpit - uleiul, zahărul şi făina”, explică o gospodină din comuna buzoiană Poşta Câlnău.

Mirosul plăcintelor din dovleac, coapte la cuptor sau prăjite, reprezintă cartea de vizită a micii patiserii de lângă drumul european E85, în comuna Poşta Câlnău. Surorile Nela şi Sofia sunt neîntrecute la prepararea plăcintei. Gospodinele se laudă că folosesc şi o reţetă veche a locului, şi cele mai bune ingrediente.

„În aluatul pentru plăcintă punem făină, apă, zahăr şi, desigur, multă dragoste. La compoziţia din pulpă de dovleac, adăugăm un pic de sare şi puţin zahăr. Reţeta e apreciată de oameni”, explică Sofia Zaharia.

Plăcinta cu dovleac tocmai  a ieşit din cuptor
Plăcinta cu dovleac tocmai a ieşit din cuptor

Cele două doamne se ocupă şi de aprovizionarea patiseriei cu materie primă. Ele se plâng de fiecare dată când trag linie şi constată că au cheltuit mult peste bugetul preconizat, întrucât ingredientele se scumpesc de la o zi la alta.

„Preţurile au explodat. În fiecare săptămână, preţul e total schimbat. Ingredientele s-au triplat chiar. Un kilogram de zahăr a ajuns să coste acum cinci lei. Şi făina de calitate superioară, pentru plăcinte, a depăşit pragul de cinci lei, iar uleiul a sărit de 12 lei. Toate s-au scumpit - uleiul, zahărul şi făina. Ne încadrăm şi încercăm şi noi să ţinem pasul”, arată Nela Belizan.

Pentru a reuşi să obţină un pic de profit, patiserii din Poşta Câlnău au fost nevoiţi, la rândul lor, să-şi scumpească produsele. Astfel, delicioasa plăcintă cu umplutură de dovleac, preparată în cuptorul tradiţional, costă acum 20 de lei porţia, aproape dublu faţă de toamna lui 2021.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net