EXCLUSIV Dorian Popa: „Pregătesc garajul pentru un Lamborghini de 296.800 de euro”

Mereu pe drumuri între concerte, cu proiecte online şi afaceri, Dorian Popa (34 de ani) abia mai are timp să îşi tragă sufletul şi să se bucure de roadele muncii sale. L-am întâlnit marţi seară la premiera filmului „Black Adam” din Băneasa, unde a mers să-l vadă pe The Rock în acţiune, fiind mare fan al actorului musculos. Ce eforturi face ca să fie şi el la fel de musculos, dar şi cum îi mai merg afacerile, ne-a povestit într-un interviu exclusiv.

image

Click!: Cum mai eşti, Dorian Popa?

Dorian Popa: Salutare! Sunt bine şi dacă sunt la un film cu The Rock, sunt şi mai bine.

Eşti ca The Rock: puternic, forţos....

Ştii cât am mâncat, azi, ca să arăt ca The Rock? Am zis: „bagă mai mult de două ori, să pari mare”.

Dar ai un meniu special?

Nu, glumesc. Eu mănânc foarte mult pentru că sunt la muncă, toată ziua, şi mâncarea înseamnă energie şi sănătate. Şi, atunci, am mâncat ca să fie bine, să nu fie rău.

Artistul și-a comandat un Lamborghini Huracan spider, care va ajunge în preajma Crăciunului
Artistul și-a comandat un Lamborghini Huracan spider, care va ajunge în preajma Crăciunului

Ce mai face Cheluţu?

Era o idee să vină şi Cheluţu, aici, dar cred că ieşea însângerată situaţia.

E bine? Am auzit că a avut nişte probleme de sănătate.

Cheluţu? Ei, a avut probleme de sănătate! Şi-a băgat botul undeva, cum spunea maica-mea când eram mici, „dacă îţi bagi botul unde nu-ţi fierbe oala”... Sau i-a intrat ceva în ochi, că a fost la plajă, cât am fost la muncă, la deschiderea şaormeriei din Constanţa. El a fost cu Cori, pe plajă, şi sunt absolut sigur că, din nisip, i-a intrat ceva în ochi. Acum e bine. Am fost la veterinar, chiar în Satu Mare, unde eram la concert. I-a dat nişte picături şi acum este „forţă”.

Ce urmează pentru tine? Mai deschizi o şaormerie?

Mai avem multe şaormerii în program, şi în Bucureşti, şi în ţară. Ne pregătim şi de Târgovişte, şi de Brăila, şi în Bucureşti mai sunt câteva. Mă pregătesc să îmi vină maşina, un Lamborghini! Mai sunt două luni şi ajunge, fix de Crăciun. Dacă vine Moş Crăciun cu Lamborghiniul meu, să-i dea Dumnezeu sănătate şi trai bun în casă. De-abia aştept! Între timp m-am apucat să îmi fac garajul.

Și-a dorit ca bolidul să fie negru cu interior alb
Și-a dorit ca bolidul să fie negru cu interior alb

Pe maşină cât ai dat?

296.800 de euro!

Şi de ce transformi garajul? Nu are loc?

Da, cum să nu aibă loc, că asta e mică! Am dat o grămadă de bani pe un „rahat” de maşină, cum s-ar spune. Dar altă maşină, alt garaj.

Din case ai mai vândut?

Da, normal, cum să nu?! Şi de-abia aştept, acum, să şi încasez, pe primele, pentru că, obiectiv vorbind, am terminat cu toate actele şi avem, deja, vânzările programate, semnările la notar. Deci, teoretic, abia acum încep să simt şi eu gustul antreprenoriatului. Căci, până acum (râde) ...  

Și-a dorit ca bolidul să fie negru cu interior alb
Și-a dorit ca bolidul să fie negru cu interior alb

Cât costă o casă făcută de tine?

În jurul a 200.000 de euro, mai mult sau mai puţin, mobilate în totalitate. Ce-mi doresc pentru clienţii mei este să vină în casă şi să-şi pună un aşternut, cum îşi doresc ei, şi să fie mutaţi. În sensul că vreau să le ofer până la electrocasnice, gazon în curte, aspersoare, copăcei, floricele.

Claudia îşi doreşte ceva de Crăciun?

Păi, şi ea visează acum la Ferrari-uri. Să nu crezi că visez singur. I-am zis: „Vrei? Munceşti!”. Adică, şi eu, până la Lamborghini, am avut ani de muncă.

Din ce face Dorian atâția bani

Şi totuşi? De unde are Dorian Popa atâţia bani? „Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreţ şi vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe Youtube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place şi la concerte, dar Youtube-ul e viaţa mea. Trebuie să fii cât mai natural, mai real. Câştig în jur de 40.000 de euro pe lună: 10-15.000 de pe Instagram şi în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, ne mărturisea Dorian în timpul pandemiei.

Cheluţu a avut ceva probleme de sănătate, dar acum e bine, ne-a asigurat Dorian
Cheluţu a avut ceva probleme de sănătate, dar acum e bine, ne-a asigurat Dorian

Acum, cu siguranţă câştigă şi mai mult. Şi nu doar Dorian câştigă o căruţă de bani de pe urma vlogurilor sale, ci şi patrupedul său Cheluţu, cu care a înregistrat şi o melodie.

Câinele lui Dorian e vedetă pe Internet şi are 28 de milioane de vizualizări, reuşind să câştige peste 150.000 de euro.

Deja primele vile din Bragadiru și-au găsit proprietarii
Deja primele vile din Bragadiru și-au găsit proprietarii

„Mi-e frică să nu mi-l fure cineva, să nu păţesc ca Lady Gaga. Eu sunt bodyguardul lui. A câştigat 150.000 de euro până acum. Cheluţu e prinţul casei, are halat Versace”, a mai declarat solistul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!