Dorian Popa și Cheluțu, provocarea verii! Te poți alătura și tu

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dorian Popa și Cheluțu iau parte la provocarea verii! Îndrăgitul artist și cel mai popular animal de companie din România te invită să participi la cel mai distractiv și, totodată, inspirațional eveniment al unui sezon mult prea încins. Într-un interviu savuros (întrerupt tocmai de Cheluțu), Click! a stat de vorbă cu Dorian și a aflat toate secretele acestei provocări! 

Dorian Popa și Cheluțu participă la provocarea verii!
Dorian Popa și Cheluțu participă la provocarea verii!

Dorian Popa și Cheluțu participă la provocarea verii! „Mesajul meu este...”

Așa cum ne-a obișnuit, Dorian Popa are sufletul plin de voie bună și de energie pozitivă. De această dată, vedeta se alătură unui eveniment lansat în premieră în țara noastră. Iar pentru că prietenul la nevoie se cunoaște, iar cel mai bun prieten al omului este câinele, Dorian nu l-a uitat pe Cheluțu. De altfel, nici avea cum să-l neglijeze, în condițiile în care provocarea se adresează iubitorilor de animale. 

Poate te interesează: Lecția dată de Teo Trandafir lui Dorian Popa: „Omul din greșeli învață…”

Dorian Popa și bulldogul francez al vedetei te provoacă să participi la „Pets for HOPE”. Competiția iubitorilor de animale, pasionați în același timp de mișcare și de fapte bune, va avea loc în perioada 18-21 august. După ce te înscrii, tot ce trebuie să faci este să îți filmezi animalul într-un moment simpatic și să postezi pe Facebook cu #Pets for HOPE. 

Aici vă puteți înscrie, tu și animăluțul tău: https://ove.ro/pets-for-hope

Numărul mare de participanți se transformă în speranță pentru pacienții fundației HOSPICE. Așadar, pe lângă faptul că te vei distra și îți vei amuza prietenii cu animalul tău de companie, vei face și o faptă bună. 

Interviu exclusiv cu Dorian Popa! Vedeta și Cheluțu te provoacă să faci o faptă bună: „Încercăm să vă surprindem”

Ce te-a făcut să te alături acestei cauze?

În primul rând, faptul că al meu Cheluțu este un cățel adoptat mă face să vreau să ajut. În al doilea rând, dragostea mea pentru animăluțe și, în al treilea rând, colaborarea mea cu un istoric bogat cu HOSPICE.

Așadar, nu e prima oară când te implici alături de ei. De ce HOSPICE?

Pentru că totdeauna mi s-a părut foarte profi ce fac ei pe partea asta de caritabil. Chiar și partea caritabilă – deși sună groaznic – este o zonă de speculă pentru unii, lucru care pe mine m-a lăsat mască când am aflat și când am văzut că este efectiv real și nu sunt doar povești.

Motiv pentru care sunt foarte atent cu cine mă asociez pe partea de caritabil, pentru că uite că oamenii nu mai au limite. HOSPICE sunt printre cei profi și atenți la detalii.

Ne dezvălui ce va face cel mai popular animal de companie, Cheluțu?

Încercăm să vă surprindem și să nu vindem din secretele noastre. Invităm pe toată lumea să participe cu animăluțele la Pets for Hope, între 18-21 august.

Uite care sunt cursele propuse pentru evenimentulul Pets for Hope:

  • Tricks – pentru cei mai talentați și disciplinați, care știu să răspundă la comenzi 
  • 30 de pași de speranță – pentru cei mai comozi, dar ambițioși
  • Alergare montană: (10 km, 20 km) – pentru cei mai activi, iubitori de trasee montane și aventură 
  • Alergare ușoară (2,5 km) – pentru cei care ies la plimbarea de bine și împărtășesc cu noi experiența 

Poate te interesează: Dorian Popa l-a făcut vedetă pe Cheluțu pe Netflix

Dorian Popa: „Faptul că al meu Cheluțu este un cățel adoptat mă face să vreau să ajut!” Mesaj pentru cei care vor să intre în provocarea verii

Ai vreun mesaj pentru cei care vor să participe?

„Cred că încerca Cheluțu să le transmită un mesaj”, a spus Dorian, amuzându-se de faptul că Cheluțu a început să latre simpatic chiar în momentul acestei întrebări.

Mesajul meu este hai să iubim animalele. Sunt ființele care ne oferă iubire pură și necondiționată într-o lume în care iubirea a ajuns un sentiment atât de greu de găsit și de prețuit. Pets for Hope e mâna de ajutor pe care trebuie s-o întindă orice om care are suflet.

Cum e Cheluțu cu fanii? Stă la poze?

Îi place cu fanii. Problema e că nu prea știe să se joace cu oamenii, pentru că trei ani și jumătate a fost tratat cum nu se cuvine și închis singur, izolat de orice formă de socializare.

Avem un pic dificultăți în a-l face să devină sociabil. Dar cu răbdare, cu multă dragoste, sperăm să-l facem să poată să se joace cu toții fanii lui. Momentan se joacă doar cu cei mai curajoși.

Îl iei pe Cheluțu mereu cu tine?

Îl luăm cu noi peste tot, la concerte, pentru că acasă nu-i place. Probabil că de fiecare dată când mă vede plecând asociează cu ideea de a fi părăsit și se sperie. Până la urmă, dacă e cuminte în mașină și în hoteluri, nu trebuie să vină la toate întâlnirile cu fanii. Fanii îl văd prin mașină. Despărțit de sticlă de fanii lui nu e nicio problemă.

Dorian Popa: „Invităm pe toată lumea să-și ia animăluțele la Pets for Hope, 18-21 august”

post FB (940 × 788 px) png

Tu ce planuri ai în perioada următoare?

Mă apropii și eu cu șantierele de sfârșit, lucru care mă mulțumește mai mult ca orice pentru că este o împlinire uriașă să vezi că reușești să termini șase case. Au ieșit cum nu m-am așteptam de bine. Clienții freamătă la ușa Hatz Residence pentru că nu am vrut să vând nicio casă până când nu am ajuns cu ele la final.

Citește și: Premonițiile lui Dorian Popa: vine criza financiară și dărâmă tot!

Sunt căsuțe construite din bani personali. Deci, n-avem de ce să iau avans de la clienți. Acesta este modul pe care aș vrea să-l folosesc și pe viitor în imobiliare. Discutând și cu alți colegi dezvoltatori, liniștea e mai multă când investești proprii tăi bănuți și livrezi un produs finit către client.

Ai avut timp de vacanță?

Viața mea este o vacanță toată, sincer. Așa consider eu că este viața unui artist. Și atunci n-am mai preferat încă o vacanță pe lângă. Plus că sunt vremuri unde ar trebui să ne gândim mai puțin la vacanțe și mai mult la viitorul nostru.

Poate te interesează: Ne-am întâlnit cu Dorian Popa la Disneyland Paris: «Am fost la muncă, nu-mi permit să mă relaxez»

Dorian Popa și Cheluțu se alătură cauzei HOSPICE

Peste 45.000 de pacienți și familiile lor au primit îngrijire și ajutor gratuit și necondiționat în cei 30 de ani de existență HOSPICE Casa Speranței. Și tu poți să ajuți ca numărul celor îngrijiți să fie tot mai mare.

Sigur te interesează: Eveniment spectaculos lângă București! Ce surprize au primit zeci de copii cu probleme de sănătate

Participând la evenimentul Pets for Hope sau făcând o donație, asiguri continuitate în serviciile gratuite de îngrijire paliativă oferite de HOSPICE (internare la spital, vizită la domiciliu, asistență în ambulatoriu, activități la centrele de zi, asistență în spitalele partenere).

Cheluțu, cel mai popular animal de companie! Cum i-a dat numele Dorian Popa

Prin implicarea în evenimentul Pets for HOPE, Dorian Popa demonstrează încă o dată atașamentul față de animalul său de companie. Cheluțu a fost adoptat după ce a fost descoperit într-o stare de sănătate foarte alarmantă. În urmă cu ceva vreme, îndrăgitul artist a explicat cum a fost „botezat” cel care avea să devină cel mai popular animal de companie din România.

Vezi și: INTERVIU Dorian Popa, povestea dramatică a lui Cheluțu: «Când l-am adoptat era plin de sânge și eczeme». Azi e locul 1 pe YouTube

„Eu când l-am văzut prima oară după gratii, pentru că făcea numai năzbâtii, el nu mai avea păr unde a avut acele eczeme, dermatite, și normal că vindecându-se, părul nu i-a apărut, întrucât rădăcina a fost neutralizată.

Și i-am zis de când l-am văzut, pe tine o să te cheme Chelu. Și din Chelu am ajuns la derivatul Cheluțu, pentru că așa-s diminutivele, mai dulci”, a povestit Dorian Popa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net