Premonițiile lui Dorian Popa: vine criza financiară și dărâmă tot!

Ultima actualizare:

Dorian Popa nu privește cu ochi buni anii ce urmează, căci, cu siguranță, pandemia, războiul din Ucraina și conflictele din întreaga lume și-au pus amprenta pe economia la nivel mondial, astfel că și afacerile din mediul imobiliar vor avea cu siguranță de suferit.

Dorian Popa, forța internetului!
Dorian Popa, forța internetului!

Actor, prezentator tv, căntăreț, vlogger și om de afaceri - cam așa poate fi descris Dorian Popa (33 de ani). Cum a reușit performanța? Ei bine, multă muncă, documentare, dar și ambiție. Ambiție, Jonuțule, da, da! Căci fără dorință nu există nici rezultate! De asta s-a convins și artistul, care își ridică imperii din forțele proprii. 

Iată și: Vrei o casă făcută de Dorian Popa? Iată cât te costă!

Dorian Popa a învățaț un lucru prețios: să nu se vândă pe bani puțini. Și bine face! După atâta trudă, trecut prin experiențe care i-au marcat existența, cântărețul nu mai acceptă să fie plătit cu remuneraţii mici, așa că își cere dreptul, mai exact cere cât valorează! Și valorează, căci e numărul 1 pe Youtube, Instagram și cam tot ce înseamnă rețele de socializare. A prins valul, iar lumea îl place, căci e natural, spontan și sincer.

Să urmărești și: Ne-am întâlnit cu Dorian Popa la Disneyland Paris: «Am fost la muncă, nu-mi permit să mă relaxez»

Să nu uităm că Dorian Popa e un băiat modest, crescut printre oameni, de altfel știe cum e viața și cu neajunsuri, nu epatează, dar îi place să-i ambiționeze și pe alții care speră la succesul lui. Haideți să vedem ce ne mai spune despre imobiliare, criza financiară, investiții, cum se simte celebritatea și cât de copil este în viața de zi cu zi.

Asta clar trebuie să afli: Câți bani face Dorian Popa într-o lună din social media. Planuri mari cu afacerea în imobiliare

Dorian Popa preconizează o criză în imobiliare: „Trebuie să luăm în calcul și partea mai rea a poveștii”

Click: În 2022 ne-am văzut de două ori la "Disney".

Dorian Popa: După cum vezi, toate astrele se aliniază către Disney, într-adevăr. Era și normal, sincer, să ne întâlnim aici (n.r. lansarea Disney Plus în România)

Suntem niște copii, nu?

Eu cred că toți suntem niște copii. Problema e că unii dintre noi nu își asumă chestia asta. Cine nu reușește să își asume că are un copil în interiorul lui are o mare problemă legată de fericire.

Acum vreo 10 ani te uitai la Disney, bănuiesc

Da, am avut norocul să fiu printre cei care au prins Disney la televizor și normal că ne-am uitat, pentru că asta înseamnă copilăria noastră. De fapt, copilăria tuturor.

Tu erai pe coperțile revistelor pentru copii, tu și Hannah Montana

Da, corect! (râde)

Tu, Alina, Sore din LaLa Band și Hannah Montana

Ce amintiri! Uau!

Ce planuri ai pentru următoarea perioadă din an?

Planurile mele rămân aceleași, neschimbate. Investesc, în continuare, în imobiliare. Muncesc cu drag și spor, dar nu pot să ascund faptul că sunt ușor îngrijorat de ceea ce va să vină. Din păcate, sunt și vorbe de bun augur și vorbe de rău augur. Acum, să vedem. Până la urmă, Doamne, Doamne va decide ce urmează. Trebuie să fim pregătiți, pentru că trebuie să luăm în calcul și partea mai rea a poveștii.

Ești pregătit să pierzi bani? Deși, toată lumea e pregătită să câștige bani

Nu cred că se poate pune problema, neapărat, de pierdut de bani, ci cât de, probabil, micșorarea profitului, în cazul în care se va zdruncina un pic piața. Nu vorbim de o piață anume, vorbim de întreaga piață, pentru că, din păcate, repercusiunile problemelor mondiale se simt în felul următor. Noi simțim abia acum repercusiunile din 2021. 2022 va fi resimțit abia în 2023. Atunci, până prin 2024, nu putem să spunem că știm ce a fost și că "aia a fost". Încă, scalează problema.

Toată lumea te vrea la TV. Ce le spui oamenilor ăstora?

Să pregătească niște bugete reale și în corelație strânsă cu "income”-ul pe care îl poate genera un tânăr care își investește timpul în mediul online.

Vine ziua ta în august!

Vine ziua mea. Pentru mine, e un stres, sincer. Pentru că mi se pare, așa, că sunt încărcat. La cum sunt eu, sunt nevoit să răspund tuturor care îmi scriu. Așa este elegant și frumos. Dacă se întâmplă să sări, după aia te simți aiurea. Mesajele sunt multe, nu că m-aș văita, e o plăcere să ai atât de multă atenție îndreptată către ține, dar este și o responsabilitate.

Dorian Popa își respectă fanii!

Câtă răbdare ai să răspunzi, să faci poze cu toată lumea?

Știi ce am descoperit? Că merge mult mai repede în ceea ce privește mesajele, răspund prin "vocale" tuturor: "Hâț, Johnule, merci!". E mult mai repede decât cu scrisul. Iar la poze, efectiv îmi câștig răbdare, pentru că este un minim de respect pe care pot să îl ofer publicului. E mai greu cu organizarea pozelor decât cu pozele propriu-zise. Fiind oameni mai mulți, se creează un pic de dezordine, dar o reglăm.

Cum iți merge afacerea cu merch-urile?

Toate lucrurile merg bine. Merch-urile sunt un business, în România, care mai mult e făcut de "amorul artei" și din dragostea față de fani. Nu este un business care să genereze un profit colosal. În momentul în care iți dorești să faci calitate, să nu vinzi un tricou ordinar, chinezesc, de doi lei, imprimat, profitul scade fabulos. Dar dacă oamenii mei sunt încântați că au un tricou cu "HATZ" și o șapcă cu "HATZ", eu mi-am făcut datoria. Și, de acolo, dacă mai vine un bănuț, cât de mic, e totul O.K.

Ce face Cheluțu?

Fratele Cheluțu trebuia să fie și el aici, dar când m-am gândit câtă lume o să fie...

Uite, niște alți prieteni căței acolo!

Chiar m-am gândit, cum ar fi să joace Cheluțu în "101 Dalmațieni"? Și pe mine m-ar fi chemat Cruel (râde).

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net