Dorian Popa și-a luat Lamborghini de 290.000€! A plătit avansul cu banii jos

Dorian Popa și-a făcut un cadou la care visa dintotdeauna și, de acum, „Ziua Copilului” va avea o cu totul altă semnificație pentru el. Într-un final, după o perioadă lungă în care a întors decizia pe toate părțile, cântărețul a dat avansul pentru un bolid de lux.

Bijuteria de mașină, un Lamborghini Huracan cabrio, ce ascunde sub capotă o „herghelie” de peste 600 cai-putere, costă 290.000 de euro. Numai pentru avans, Dorian Popa s-a văzut nevoit să scoată din buzunar 20.000 de euro sau... contravaloarea unui teren în Domnești, localitatea în care cântărețul construiește un cartier de case.

Vezi și: Dorian Popa și iubita sa au avut nevoite de perfuzii! Ce s-a întâmplat cu cei doi

În cel mai recent vlog postat pe canalul său de YouTube, Dorian Popa s-a filmat pe bancheta din spate a bijuteriei pe care deja o deține, un GLE 53 AMG, căci a rămas fără permis de conducere. Tot răul spre bine, însă, având în vedere că Lamborghini-ul său se va livra abia peste șapte luni, lucru care pare să nu îl deranjeze pe artist.

Dorian Popa și-a cumpărat o mașină extrem de rară în România

„Azi dăm avansul Lamborghini-ului. A venit Poliţia cu Porsche. Încă nu îmi vine să cred! Nu trebuie să modific nicio limită pentru a putea achita cei 20.000 de euro.

Nu rata: Cum a rămas Dorian Popa fără permis de conducere: «De azi în dreapta cu Cheluțu»

Ştiam că nu o să regret această alegere. Mulţi mi-au zis: domnule, dar aştepţi şapte luni, dar pentru câţiva kilometri poţi să ţi-o iei acum. E un întreg proces, o chestie frumoasă prin care cred că de la 150.000 de euro în sus ar trebui să treci. Că dacă nu treci, care mai e fun-ul (distracţia).

Ia uite cum o să fac eu în Domneşti! În Domneşti, cu căruţa asta o să mă vezi pe mine! Cine credea?! Încă nu-mi vine să cred. Doamne, îți mulțumim. Nu m-am urcat niciodată într-una din asta cabrio. Toţi mi-au spus. Cum o să încapi? Încap foarte şmecher! Sunt ditamai ursul de 1,86 şi 95 kg. Mi se pare că stau foarte bine.

Ştiţi care e cel mai greu sentiment care mă încearcă acum? Cele şapte luni sau câte ore, secunde o să mai fie până atunci? Inima mea cum o să facă faţă până atunci”, a declarat Dorian Popa, în vlogul de pe YouTube.

Artistul încasează lunar o mică avere

Dorian Popa a mărturisit, la un moment dat, că nu este adeptul creditelor. Firesc, multe persoane se întreabă cum își permite o mașină de aproape 300.000€, din muzică. Pe lângă ocupația de bază, cântărețul adună sume considerabile și de pe urma reclamelor. O singură postare pe Instagram îi aduce între 3.000 și 5.000 de euro, în timp ce brand-urile scot din buzunar chiar și 10.000 de euro pentru a se asocia cu Dorian Popa, în diverse concursuri. Facebook-ul este cel mai prost plătit- „doar” 1.000 de euro/postare, în timp ce Tik Tok îi aduce artistului un plus de 2.000-3.000 de euro lunar.

Totodată, Dorian Popa a investit o parte din economiile sale în construcția unui cartier rezidențial în apropierea Capitalei. Fiecare casă din Domnești pe care artistul o va scoate la vânzare va costa aproximativ 200.000€.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net