Cum a rămas Dorian Popa fără permis de conducere: «De azi în dreapta cu Cheluțu»

Ultima actualizare:

Dorian Popa își ține la curent urmăritorii din mediul online cu majoritatea detaliilor din viața personală, chiar și atunci când acestea nu sunt tocmai unele favorabile. Iată cum a anunțat Dorian că a rămas fără permis de conducere!

Dorian Popa a rămas fără permis de conducere Foto: Instagram
Dorian Popa a rămas fără permis de conducere Foto: Instagram

Dorian Popa a povestit de curând în mediul online că oamenii legii i-au suspendat talonul, după ce a fost prins în trafic circulând fără numere de îmatriculare în față, acesta personalizându-și bolidul după propriul plac. Deși în urmă cu câteva ore era fericit că s-a dispus doar această măsură, se pare că acum fostul actor din „Pariu cu viața” a rămas și fără permis.

Dorian Popa s-a filmat în fața Brigăzii Rutiere

Acesta a explicat că s-a prezentat la Brigada Rutieră pentru a depune și permisul de conducere, dezvăluind că o perioadă va fi „pieton”, urcând doar pe locul din dreapta al mașinii, ca orice alt pasager. Dorian a glumit chiar că de acum va sta pe locul câinelui lui, Chelutzu.

Stimați frați, nepurtarea numărului de înmatriculare pe fața autovehiculului se soldeazaă cu suspendarea talonului, nu a permisului.”, se mândrea Dorian inițial. Însă iată că situația nu a durat prea mult.

Citește și: Exclusiv! Dorian Popa și-a etalat ceasul Rolex care costă cât un apartament. Paparazzii Click! l-au surprins pe faimosul vlogger cu 200.000 de euro la purtător

Cum a rămas Dorian Popa fără permis de conducere

Să vă explic. Așa cum a zis și mama, prostia te costă. Am venit aici astăzi și am lăsat și dovada. Mi se părea normal să poți renunța la dovadă și să lași permisul încă de atunci. Acum, am lăsat și dovada și permisul de conducere și mă urc în dreapta lângă Chelutzu (câinele lui n.r). Pieton!", le-a mai explicat Dorian Popa urmăritorilor de pe Instagram.

Acesta nu părea însă foarte afectat de decizia oamenilor legii, filmându-se cu zâmbetul până la urechi, în stilul său caracteristic, chiar în fața Brigăzii Rutiere. Dorian a fost însoțit la fața locului și de Cheluțu, care îl aștepta cuminte pe locul din dreapta al mașinii, pe care de acum îl va împărți și cu stăpânul lui.

Dorian Popa e obișnuit însă să circule destul de mult cu mașina, așadar s-ar putea să își angajeze un șofer sau să apeleze la serviciile de taximetrie în viitorul apropiat, până la înapoierea permisului de conducere.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
FotoJet (9) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png