Dorian Popa și iubita sa au avut nevoite de perfuzii! Ce s-a întâmplat cu cei doi

Ultima actualizare:

Dorian Popa și iubita sa, Babs, sunt foarte preocupați de corpul lor și, în ciuda antrenamentelor la sala și a intervențiilor estetice, cei doi au avut nevoie de perfuzii, stârnind îngrijorarea fanilor.

Dorian Popa și iubita sa au avut nevoite de perfuzii!
Dorian Popa și iubita sa au avut nevoite de perfuzii!

Dorian Popa și iubita sa, Babs, au ajuns la perfuzii! Fanii au fost extrem de îngrijorați după ce influencerul a postat pe contul de Instagram o imagine în care se află pe patul de spital cu perfuzii în mână alături de iubita sa. 

Dorian Popa și Babs își fac perfuzii cu vitamine
Dorian Popa și Babs își fac perfuzii cu vitamine

Se pare că nu este vorba de vreo problemă de sănătate, ci, din contră, Dorian și Babs își administrează periodic perfuzii cu vitamine, pentru a-și păstra vitalitatea. 

Când e bine, e bine și ne ține. E mingea mea anti-stres și branula. Am cablat-o și pe Babs la niște hidratare. Așa cum ai grijă de corpul tău, așa îl ai”, a afirmat Dorian Popa pe pagina personală de Instagram.

Citește și Ne-am întâlnit cu Dorian Popa la Disneyland Paris: «Am fost la muncă, nu-mi permit să mă relaxez»

Dorian Popa și Claudia Iosif, cunoscută drept Babs, formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă și nici nu este de mirare acest aspect. Cei doi par a fi făcuți unul pentru celălalt, amândurora le place să aibă griă de trupul lor și împărtășesc o pasiune comună pentru social media. 

Cât câștigă Dorian Popa din social-media

Dorian Popa a devenit cel mai de succes influencer din România, iar sumele pe care le vehiculează sunt de-a dreptul fulminante. 

Vedeta a declarat în exclusivitate pentru Click! că, în luna aprilie a acestui an, a câștigat fabuloasa sumă de 100 de mii de euro, iar anul 2022 a început cu câștiguri de 200 de mii de euro din social-media și parteneriate cu diverse branduri. 

Citește și Câți bani face Dorian Popa într-o lună din social media. Planuri mari cu afacerea în imobiliare

Vloggerul își etalează adesea bolizii de lux cu care umblă prin oraș, de la Maseratti la Mercedes sau Lamborghini, Dorian este un împătimit al mașinilor de sute de mii de euro. 

Dorian Popa s-a lansat și în afacerile imobiliare și în anul 2022 vrea să pună la vânzare câteva vile luxuoase din Complexul Rezidențial Hâtz Residence. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
image
actualitate.net
image
actualitate.net