Ne-am întâlnit cu Dorian Popa la Disneyland Paris: «Am fost la muncă, nu-mi permit să mă relaxez»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Chiar înainte cu o săptămână de Paște am plecat într-o vacanță de câteva zile la Disneyland Paris, fără să știm cu cine urma să ne întâlnim acolo. Dorian Popa (34 de ani) parcă e peste tot, căci am dat nas în nas cu el în celebrul parc de distracții. Iată ce interviu a ieșit după discuția spontantă!

Dorian Popa a muncit și în vacanță
Dorian Popa a muncit și în vacanță

În timp ce stăteam la coadă la roller-coaster cu Dragoș Popa, unul dintre prietenii cu care am fost în excursie, l-am zărit trecând pe Dorian Popa și l-am strigat, pentru că nu puteam pleca de acolo, riscând să pierd rândul. Amabil cum e de fiecare dată, Dorian s-a strecurat și a venit să vorbim și să facă poze cu noi, dar și cu ceilalți de la coadă, printre care și un străin, care apoi s-a interesat cine este vedeta. Iată ce am discutat cu Dorian, la coadă la bilete, la Disneyland!

Click!: Ce mai face Dorian Popa? Nu mă așteptam, dar tocmai ne-am întâlnit la Disneyland Paris. Cum ți se pare experiența și cu cine ai venit?

Dorian Popa: Din fericire, pentru mine, Dumnezeu mi-a croit un drum extrem de frumos în carieră. Am venit la muncă, la Disneyland. Nu am fost la relexare, că nu-mi permit să mă relaxez, așa îmi place mie să mă alint și să spun. Am fost împreună cu PR-ul meu, Corina, care mă filmează pentru canalul de YouTube. Am făcut "content" și pentru YouTube și, în continuare, fac și pentru Instagram. Totul decurge extraordinar.

Dorian Popa ce să facă? Dorian Popa muncește. Deși, nu îmi place să mă adresez la persoana a III-a, când este vorba de mine. Muncesc, încerc să bat fierul cât e cald și să prelucrez ce mi-a dat Doamne Doamne. Și îmi doresc, din tot sufletul, să nu ne întâlnim cu o recesiune, cu o criză semnificativă. Când spun să "ne" întâlnim, mă refer la întreg mapamondul, nu la România, neapărat.

Reporterul Click! și Dorian Popa, la Disneyland. Foto: Gheorghe Chelu
Reporterul Click! și Dorian Popa, la Disneyland. Foto: Gheorghe Chelu

Ce ți-a plăcut cel mai mult în parc și ce nu ți-a plăcut?

Ce mi-a plăcut foarte mult și ce îmi place la Disney, că încă sunt aici (interviul a fost făcut în parc, n.r.), este faptul că marketingul atinge cote supranaturale. Totul este extrem de bine pus la punct. Totul este făcut cu și pentru vizitatorii acestui parc, ceea ce mă face să înțeleg că există marketing de o acuratețe fenomenală. Sunt uimit de lucrurile pe care le văd aici. Sunt uimit de faptul că găsești până și biscuiți inscripționați cu Mickey Mouse.

Și, fel de fel de astfel de lucruri, care fac ca turismul și turistul să fie la un nivel înalt. Extraordinar ce se întâmplă aici! Trebuie să recunosc că nu îmi place faptul că este ușor supraaglomerat. Înțeleg ideea de business bun, care trebuie să producă profit dar, în același timp, mă gândesc că există și respectul față de clienți și că ar fi putut să scadă un pic ideea de profit, înspre a avea clienții ușor mai relaxați în parc. Dar, na, până la urmă, business-ul e business.

A fost prima oară pentru tine? Ai repeta experiența?

A fost prima oară când am ajuns la Disneyland. Este o experiență unică în viață, prima vizită la un Disneyland. Ar fi fost mult mai cool să fie Disneyland USA dar, poate pe viitor, de ce nu? Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut, totuși, șansa și am ajuns și la Disneyland Paris. Este un vis din copilărie îndeplinit. Chiar nu exagerez.

De câte ori ai fost recunoscut la Disney și la Paris?

Culmea culmilor, la Disneyland Paris, unde mă așteptam să întâlnesc mai puțini români, nu știu de ce, față de Grecia și Italia, unde am gândit că sunt țări mai populate de români, am avut plăcuta surpriză să mă întâlnesc cu foarte mulți români. Să fac și poze cu ei, să stăm de vorbă, lucru care mă încântă enorm și mă încarcă cu o energie senzațională.

Am văzut că ai rămas fără carnet de șofer și te-ai dat în mașinuțe. Ai respectat viteză legală?

Ați văzut InstaStory-ul "e simplu să te distrezi în mașinuțele teleghidate dintr-un parc de distracții, pentru că n-ai nevoie de permis de conducere", de acolo și glumele pe care le-am făcut și eu. M-am distrat. Important este să ne simțim bine în viață. Suspendarea permisului de conducere este o problemă aproape inexistentă, având în vedere ce probleme există în lumea aceasta.

Citește și: Cum a rămas Dorian Popa fără permis de conducere: «De azi în dreapta cu Cheluțu»

Unde și cu cine vei petrece Paștele?

Eu cred că Paștele este făcut să fie petrecut în familie. Motiv pentru care o să fiu acasă, cu nevastă-mea (n.r. Claudia Iosif). Probabil o să vină și Mamișor pe la noi. Și, cred că o să mai mergem noi pe la părinții ei, pentru că e mai greu cu deplasatul părinților ei. În rest, foarte multă odihnă. Pentru că odihna este prețioasă. Pe măsură ce avansăm în vârstă, este din ce în ce mai prețioasă.

Respecți tradițiile de Paște, ții post, mergi la biserică?

Consider că a mea credință se bazează mai mult pe legătura dintre mine și Doamne Doamne și lucrurile pe care simt să le fac, așa cum cred eu că Doamne Doamne mi le cere. Nu am ridicat rangul legăturii religioase până la nivelul alimentar. Nu țin post. Sunt și sportiv de semi-performanță, nu pot să spun de performanță, dar practic fitnessul de aproape 18 ani. Motiv pentru care, mă pot încadra, măcar, la semi-performanță. Atunci, muncind foarte mult, caut să mănânc hrănitor și să am energia necesară unui bărbat, pentru a putea duce o zi de muncă la bun sfârșit. Însă, încep să fiu extrem de credincios din alte puncte de vedere.

Ce urmează pentru tine în cariera muzicală? Pe când un nou videoclip?

În cariera muzicală urmează un nou single. O colaborare cu un puști care este "pe val" acum, pe nume YNY Sebi. Piesa este o producție HaHaHa Production și este în cuptorul lor acum. Este gata să iasă. Urmează să facem și un videoclip și să o lansăm. Eu zic că undeva pe la sfârșitul lunii mai, început de iunie, avem un nou single.

Ce mai face Cheluțu?

Cheluțu este bine, se relaxează cât tati este la muncă, în Disneyland. Probabil că îi este dor de mine și mă așteaptă acasă, cumințel.

Ai mai primit oferte de a juca în filme?

Plănuiesc și niște filme noi. Sunt în discuții cu niște producători de filme, pentru toamna acestui an. Să vedem dacă se leagă. Voi reveni cu noutăți și cu lucruri concrete și către voi.

Ești un tip foarte muncitor și câștigi pe măsura muncii tale. Din când în când ajuți oameni sărmani, faci donații?

Caut să mă implic în toate activitățile care ajută oamenii ce au nevoie de ajutorul nostru. Al celor care ne-am născut mai norocoși, că putem să muncim, să ne bucurăm de viață și să culegem roadele vieții. Încerc să împart cât pot de mult și cât îmi arată Dumnezeu de mult.

Ce îți mai dorești pentru anul acesta?

Pentru anul acesta îmi doresc să nu ne lovească criza și să ne revenim, ușor-ușor, la normalitate. Pentru că, ce bine-i fară mască, ce bine e fară restricții! Cred că toată lumea gândește la fel, nu? Sărbători superbe tuturor!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net