Vrei o casă făcută de Dorian Popa? Iată cât te costă!

Deși este văzut mai rar pe micile ecrane Dorian Popa (33 de ani) are tot mai multe concerte și evenimente și mai puține vacanțe. Cei drept, s-a întors de curând de la Paris cu multă putere de muncă și ne-a povestit despre toate proiectele sale.

image
Vrei o casă făcută de Dorian Popa? Iată cât te costă!

Click! Cum de esti singur. Ce face Chelutu?

Dorian Popa: Îmi pare rău că nu l-am putut lua pe Cheluțu. Este mult prea oficial evenimentul de aici, încât nu am putut risca. Nu vreau nici să îl las să se chinuie în mașină. Vom sta câteva ore bune pentru că plănuim o distracție superbă în seara asta. De aici, oricum, plec la Târgu Mureș, și, atunci, mi-ar fi fost un pic complicat, pentru că, mâine, am un eveniment, acolo. Când nu sunt cu duba, e greu să îl iau.

Nu ți-e greu să fii mereu pe drumuri?

Sincer, e normal să îmi fie greu, dar îmi place atât de mult încât cred că asta contrabalansează toată situația.

Mă gândeam, te-ai lăsat de televiziune și te-ai reprofilat pe evenimente?

Nu. Pot să îți spun că am fost, de curând, la un casting pentru un show TV.  Îmi doresc, în continuare, și latura aia, doar că nu este mai puțin adevărat că îmi place foarte mult business-ul. Trebuie să recunosc că, întotdeauna, când pornesc orice proiect, am în vedere încasare vs. timp consumat. E greu raportul, când vorbești despre YouTube vs. televiziune.

Te-ai lecuit de reality show-uri?

Hmm... Da, m-am lecuit de reality show-uri, dar n-aș spune "Nu" unui format nou, care, să spunem, ar surprinde din câteva puncte de vedere.

Care sunt acele puncte de vedere? Ce te-ar mai putea surprinde?

Cred că ceva cu chestii de genul: sărit cu parașuta, zburat cu racheta. Nivelul următor. Dar, cred că visez mult. Adică, nici pe afară nu cred că există astfel de reality show-uri.

Ce mai pregătești?

Sunt foarte fericit că, uite, de bine, de rău, s-a mai echilibrat situația un pic. Chiar dacă, economic, e un pic ciudățel cu inflația asta ultra boostată, îmi place că lucrurile s-au deblocat. Muncim cu drag. Șantierele mele sunt aproape de "Gata!". Eu mă pregătesc, ușor-ușor, pentru următoarele case din cartier. Deși încă nu am vândut nimic, eu vreau să construiesc. Mie îmi place să construiesc. "Și când oi vinde!...", așa îmi spun în fiecare zi, când mă stresez pe șantiere.

Cât costă o casă făcută de tine?

În jurul a 200.000 de euro, mai mult sau mai puțin, mobilate în totalitate. Ce-mi doresc pentru clienții mei este să vină în casă și să-și pună un așternut, cum își doresc ei, și să fie mutați. În sensul că vreau să le ofer până la electrocasnice, gazon în curte, aspersoare, copăcei, floricele.

Un restaurant ți-ai dori să ai?

Mi-e frică, încă, de zona asta a business-ului, pentru că restaurantele sunt o afacere destul de dificilă. Dar, la un Ballroom mă gândesc. Dacă faci un cartier mare, îți poate rămâne teren și de un Ballroom.

stanga
dreapta
dorian popa (3) jpg
dorian popa 5 jpg
dorian popa 3 jpg
dorian popa in fata la Disney jpg
dorian popa la disneyland jpg
dorian popa 2 jpg
dorian popa pofticios jpg
dorian popa jpg
Dorian Popa Hatz 4 1 webp
dorian popa claudia 3 jpg
dorian popa masina jpg
dorian popa jpg
dorian popa jpeg
dorian popa chelutu png
dorian popa hp jpg
dorian popa
10 dorian popa jpg jpeg
dorian popa jpeg
1 dorian popa jpg jpeg
dorian popa babs jpeg
1 tatal lui dorian popa a murit 1 jpg jpeg
1 dorian popa jpg jpeg
4 dorian popa afacere imobiliare 2 jpg jpeg
Dorian Popa, farsă pe youtube jpeg
5 dorian popa afacere imobiliare 1 jpg jpeg
6 dorian popa la politie 4 jpg jpeg
4 dorian popa la politie 2 jpg jpeg
Dorian Popa  l a lansat  pe Chelutzu  în muzică jpeg

Cât te costă să cânți cu Dorian Popa 

Ce ne spui despre piesa nouă?

Am o nouă piesă, cu YNY Sebi. Este o piesă de vară. Sunt foarte bucuros că, în criza asta de piese pop-dance, am găsit un single foarte frumos, la studiourile HaHaHa Production. Foarte bună piesa, făcută de Șerban Cazan, unul dintre cei mai talentați producători ai lui Smiley. Sunt extrem de încântat că m-a invitat și că a avut gândul să-mi ofere mie piesa asta, pentru că este BOM-BĂ!  

Pentru un tânăr solist, care ar vrea să se lanseze și ar vrea o piesă cu tine, cât l-ar costa?

În primul rând, până la a vorbi de costuri, lucrul pe care eu îl spun tinerilor care își doresc o colaborare cu mine și care, probabil, au și o putere financiară, este: "Dă-mi să ascult piesa!". Dacă piesa nu e ce trebuie, nu ne prostituăm pentru bani. Dacă piesa este bunicică, depinde, am avut colaborări de la 7.000 de euro până pe la 15.000 de euro, depinde ce își dorește colaboratorul de la mine.

Poate să fie simplă colaborare pe piesă, poate să fie o colaborare care să implice vizite pe la televizor. Mă refer la promovarea artistului la început de drum, exact ca în business-ul meu, am o listă de prețuri pentru absolut orice pot presta.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

gabi badalau evenimente jpg
image png
peter imre corina dănilă jpg
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg