Dorian Popa și o dansatoare profesionistă, în ipostaze mult prea intime. Ce zice iubita?

Dorian Popa, în vârstă de 33 de ani, trăiește pe picior mare! Câștigă bani frumoși din canalul său de Youtube și este nelipsit de pe rețelele de socializare, acolo unde are o comunitate care îl sprijină și îi admiră muncă. Artistul a filmat recent un clip video pentru noua sa piesă. A fost înconjurat de femei frumoase, îmbrăcate sumar! Oare ce părere are iubita lui Dorian, Claudia Iosif despre asta? 

Dorian Popa și Claudia Popa formează un cuplu de un deceniu
Dorian Popa și Claudia Popa formează un cuplu de un deceniu

Dorian Popa a filmat un clip video pentru cea mai recentă melodie a sa. Vara este aici, așadar artistul a mizat pe o atmosferă lejeră, degajată și pe prezența unor figuri feminine îmbrăcate sumar pentru a atrage atenția publicului!

Citește și: Dorian Popa a ajuns pe masa de operație

Între domnișoarele care au participat la filmare s-a numărat și Stella Lozanova, nimeni alta decât fosta Miss Ucraiana 2019. Dorian Popa nu a ratat ocazia de a dansa cu ea și de a face schimb de zâmbete largi. Oare ce are de spus iubita lui Dorian despre apropierea dintre cei doi? 

Dorian Popa și Claudia Iosif sunt împreună de peste un deceniu

Putem bănui, totuși, că iubita lui Dorian nu este geloasă pentru că îl cunoaște de ani întregi și formează un cuplu de un deceniu, dinainte ca Dorian să fie cunoscut de o țară întreagă. De altfel, chiar artistul recunoștea că au pornit împreună de la zero, au construit împreună afaceri profitabile și acum se bucură de roadele muncii lor. 

Dorian are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale și susține că aceasta l-a ajutat să se dezvolte din punct de vedere profesional, dar și personal, mereu oferindu-i sfaturile și încurajările de care a avut nevoie pentru a face față provocărilor. 

Vezi și: Câți bani face Dorian Popa într-o lună de social media 

„Există un proverb «dacă nu ne ajutăm să creștem împreună, mai bine o lăsăm baltă». Simplu fapt că ai liniște și e un ajutor deja, pe lângă susținere, pe lângă faptul că ea se ocupă de stylingul meu, de haine. Am fost foarte echilibrați ca echipă. Alții sunt doar împreună, dar au cariere separate”, declara Dorian. 

Dorian Popa câștigă sume impresionante din social media 

Ziua de 1 iunie este una specială pentru Dorian Popa. Câinele său, Cheluțu, împlinește șase ani, și trei ani de când îi face zilele mai frumoase artistului. Patrupedul a ajuns să fie cunoscut pe canalul de Youtube al lui Dorian, iar solistul a compus o melodie în onoarea prietenului său necuvântător. 

Dorian Popa are un succes fulminant pe Youtube, acolo unde creează diferite vlogg-uri, care mai de care mai amuzante pentru urmăritorii săi. Canalul său este urmărit de peste două milioane de oameni, iar artistul a distribuit până în prezent mai mult de 1.000 de clipuri videp, așadar muncește din greu pentru ca fanii să fie mulțumiți. Satisfacțiile sunt pe măsură, cel puțin din punct de vedere financiar! 

Dorian Popa nu ascunde sumele pe care le face datorită canalului de Youtube și paginii de Instagram. Artistul ne-a dezvăluit că, în luna aprilie, a făcut nu mai puțin de 100.000 de euro! 

„Fac aproape o casă din vizualizări! O casă nu la preț de vânzare, la preț de construcție, tot e bine! Dacă eram pe monetizarea de afară, nici nu le mai vindeam! Le închiriam, aveam venit pasiv, chiar asta spunea colegul și bunul prieten Dan Negru”, povestea Dorian Popa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net