Dorian Popa a suferit un accident de mașină: „Nu faceți asta, puteam să fim în râpă. În ce hal e ...”

Ultima actualizare:

Dorian Popa a suferit un accident de mașină în zona Petroșani. Artistul se îndrepta spre un concert, moment în care în fața lui a apărut un mistreț. Din păcate, animalul a fugit în fața bolidului de lux, a încercat să-l evite, din păcate, însă, fără succes.

Dorian Popa a suferit un accident de mașină!
Dorian Popa a suferit un accident de mașină!

Mai citește și: Dorian Popa a ajuns, din nou, pe perfuzii: «Zici că sunt Hulk»!

Dorian Popa a suferit un accident de mașină!

Toate bune și frumoase pentru Dorian Popa, weekend-ul trecut, asta până când s-a întâlnit cu mistrețul. În stilul caracteristic, artistul a povestit cum a făcut accident de mașină, cum a fost la un pas de a ajunge în râpă și daunele produse de impactul cu animalul.

Cântărețul a arătat fiecare zgârietură cu care bolidul de lux s-a ales la întâlnirea cu mistrețul, pe care, mai în glumă, mai în serios, Dorian Popa a zis că merge să-l caute. Nu știm dacă l-a găsit, însă cert este autoturismul are nevoie de o revizie serioasă, căci are farul spart, ușa îndoită, vopseaua luată, plus multe alte probleme. 

Vezi și: Premonițiile lui Dorian Popa: vine criza financiară și dărâmă tot!

Mașina de peste 100 de mii de euro îl va costa pe Dorian Popa la capitolul reparații, asta dacă nu are CASCO și trebuie să scoată toți banii din buzunar. Din fericire, artistul este sănătos și nu a pățit nimic în urma accidentului.

„Nu smuciți de volan pe drum, mai ales dacă sunteți începători, am învățat și eu de la alți șoferi profesioniști. Dacă făceam asta puteam să fiu în râpă acum. Mulțumesc lui Dumnezeu că suntem bine.”, a spus Dorian Popa, după accidentul din zona Petroșani.

Urmărește și: Dorian Popa l-a făcut vedetă pe Cheluțu pe Netflix

„Am ajuns la Petroșani la 5 dimineața, cu ditamai năpasta în cârcă. Asta este viața pe drumuri, nu este ușoară. De cele mai multe ori, circulăm noaptea și, chiar dacă e drumul mai liber, se întâmplă lucruri ciudate.

Vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu că suntem vii, teferi și sănătoși. Aseară am acroșat ditamai mistrețul. Noapte, serpentine între Brezoi și Petroșani. (...) Pe stânga serpentină, mistrețul pe banda cealaltă, mai aveam 15 metri până la el și eram deja în frânare. M-am gândit că nu se întoarce fix acum.

Mistrețul s-a speriat de faruri, am dat de volan, în dreapta era râpă. Niciodată nu smuciți de volan când e vorba de animal pe drum. Este o regulă de bază, o împart și eu cu voi. Ferească Dumnezeu, aseară puteam să fim în râpă. Ușa, bara aripa, farul. Ce să facem, aia e. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că suntem sănătoși.”, a povestit Dorian Popa, care a reușit să găsească un service disponibil pentru a-i pune mașina în mișcare.

Wow: Dorian Popa și-a luat Lamborghini de 290.000€! A plătit avansul cu banii jos

Dorian Popa, acuzat că și-a instrumentat accidentul

Supărat că oamenii au reacționat negativ la o filmare scurtă despre accident pe Instagram, Dorian Popa a ținut să clarifice această situație. Artistul a menționat că nimeni nu e fericit dacă bunurile sale se distrug, cu atât mai puțin să o facă intenționat pentru vloguri pe Youtube.

„Ce păreri pot avea unii, Johnule! Am preferat să știți de la mine treaba asta, să nu aflați de la copiii de pe scenă, iar după ce am făcut reels-ul cu lovitura au început să zică, htzzzz, că am făcut-o intenționat.

Auci: Dorian Popa și o dansatoare profesionistă, în ipostaze mult prea intime. Ce zice iubita?

Cum credeți că cineva ar putea să facă intenționat? Nu mai acuzați, pentru că nu face nimeni accident pentru niște vizualizări. Cum credeți că cineva poate să se joace cu bunurile lui? Nu e frumos și în primul rând jigniți. Este bine să fiți alături de persoana aia, nu să fiți cârcotași și în al treisprezecelea ceas, Jhonule.”, a mai spus Dorian Popa.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net