Cum arată garsoniera pentru care Dorian Popa cere 600 de lei pe noapte

Dorian Popa, în vârstă de 33 de ani, traversează o perioadă foarte bună din toate punctele de vedere. Are concerte pe bandă rulantă, clipurile video pe care le distribuie pa canalul de Youtube sunt urmărite de zeci de mii de oameni, iar afacerile în domeniul imobiliar îi merg ca pe roate. 

Dorian Popa s-a lansat în domeniul imobiliar
Dorian Popa s-a lansat în domeniul imobiliar

Situată în București, în sectorul 3, cu o mărime de 37 de metri pătrați, Dorian Popa închiriază garsoniera de cinci stele în regim hotelier cu prețul de 600 de lei pe noapte. Ea este potrivită fie pentru o singură persoană, fie pentru un cuplu. Dorian Popa nu a fost zgârcit atunci când a amenjat spațiul, iar rezultatul final este unul pe măsura așteptărilor. 

Dorian Popa construiește un cartier de vile 

Dorian Popa construiește un adevărat cartier de vile în Domnești. Artistul a oferit detalii despre planurile sale în domeniul imobiliar și este determinat să-și clădească un adevărat imperiu. 

Casele le construiesc din bănuții mei pe care îi strâng și îi agonisesc, pentru a nu-i lăsa în bancă, pentru că știu că nu este una dintre cele mai bune opțiuni business și la vânzări o să dau drumul abia când ne vom apropia de final. Deocamdată suntem în stadiul de închis casele la roșu, urmează să punem acoperișul și termopanele la toate casele, ca să ne ferim de intemperiile vremii și să ne putem apuca de lucrat la interior. O căsuță ar trebui să iasă undeva la 140.000-150.000 de euro”, povestea Dorian Popa.   

Vezi și: Dorian Popa a avut nevoie, din nou, de perfuzii 

Dorian Popa nu are timp de relaxare 

Dorian Popa face bani din piatră seacă! Artistul nu are timp de odihnă și agenda îi este în permanență ocupată. Concerte, repetiții, filmări pentru vlog, promovarea afacerii iubitei sale, timp petrecut pentru a pune la punct complexul din Domnești, între toate acestea Dorian Popa este nevoit să jongleze.

Atunci când se simte epuizat și nu mai are energie, solistul apelează la un cocktail de vitamine administrat intravenos și este din nou gata de acțiune, după cum chiar el dezvăluia fanilor. 

Dorian Popa este sprijinit în toate proiectele sale de către Claudia Iosif, femeia care îi este aproape de un deceniu. Deși sunt împreună de foarte mult timp, cei doi nu au încă planuri de nuntă și preferă să-și trăiasc povestea de dragoste fără să se prezinte în fața ofițerului de stare civilă. 

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net