Dorian Popa a ajuns, din nou, pe perfuzii: «Zici că sunt Hulk»!

Dorian Popa este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români, dar și unul dintre cei care au un program foarte încărcat. A sosit vara, iar Dorian este implicat într-o multitudine de proiecte. În plus, el susține concerte pe bandă rulantă! În aceste condiții are nevoie de un boost de energie pentru a nu se simți epuizat! 

Dorian Popa s-a filmat cu perfuzia în venă
Dorian Popa s-a filmat cu perfuzia în venă

Dorian Popa nu are timp pentru relaxare. Deși numeroase vedete profită de vară pentru a se relaxa în țări exotice, nu este și cazul lui Dorian. Artistul muncește pe brânci și, pentru a face față efortului imens, aplează din când în când la unn cocktail de vitamine administrat intravenos, care este asimilat rapid de organism. 

Citește și: Dorian Popa s-a tunat de 50.000 de euro. Cum arăta înainte să se opereze

Cum ține extrem de mult la interacțiunea cu fanii săi, Dorian Popa a dorit să împărtășească și acest amănunt din viața sa. A disribuit o imagine în care apare cu perfuzia și a adăugat o explicație pentru ca admiratorii săi să nu se îngrijoreze și să creadă că s-a petrecut ceva rău.

„Cea mai bună revenire după concerte, știi cum mă trezesc cu asta a doua zi? Când strâng pumnul zici că sunt Hulk", a povestit Dorian Popa, pe InstaStory. Nu este pentru prima dată când solistul se afișează în astfel de ipostaze pe social media. De altfel, practica cocktailurilor de vitamine este comună în rândul vedetelor din România: Antonia și Mario Fresh fiind alte nume din industria muzicală care aplează la procedură. 

Vezi și: Câți bani face Dorian Popa într-o lună din social media?

Dorian Popa și-a clădit un adevărat imperiu

Dorian Popa a devenit cunoscut în urmă cu mai bine de un deceniu și de atunci a reușit să-și clădească un adevărat imperiu, alături de femeia pe care o iubește: Claudia Iosif. Artistul locuiește într-o vilă superbă, iar recent și-a achiziționat un autoturism la care mulți nu ar putea decât să viseze, în valoare de peste 280.000 de euro. 

Dorian Popa nu face bani doar din muzică, ci și din activitatea de pe social media, acolo unde este urmărit de peste 2 milioane de oameni. În plus, artistul distribuie vlog-uri interesante pe canalul personal de Youtube și găsește mereu modalități de a-și amuza fanii.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net