Dorian Popa l-a făcut vedetă pe Cheluțu pe Netflix

Ultima actualizare:

Dorian Popa apare în producția cinematografică „Secretul lui Zorillo”, prima parodie dacică, film românesc, lansat miercuri, 1 iunie, pe platforma Netflix.

Dorian joacă rolul unui bard, care îl binedispune pe guvernatorul roman al Daciei, interpretat de Cosmin Seleși.

Cheluțu apare în film

Și cum prietenul la nevoie se cunoaște, iar cel mai bun prieten al omului este câinele, Dorian nu l-a uitat tocmai pe Cheluțu, bulldogul francez al vedetei. Animal de companie și chiar partener de afaceri, patrupedul nu putea lipsi. Nu doar de pe platoul de filmare, ci chiar din film!

Când rămâne fără inspirație, bardul începe să cânte deja celebra melodie, lansată în 2021, „Dansează Cheluțu” scoțând simpaticul cățel la înaintare pentru a-l binedispune pe roman.

Astfel, Dorian demonstrează încă o dată atașamentul față de animalul său de companie, adoptat de artist, după ce l-a descoperit într-o stare precară, la niște cunoștințe.

Despre povestea lui Cheluțu, Click! a relatat aici

„Secretul lui Zorillo” s-a lansat pe marile ecrane, la începutul anului, fiind disponibil oricărui abonat la platforma de streaming, de miercuri, 1 iunie.

Prima parodie dacică

Este o comedie binevenită în peisajul producțiilor cinematografice autohtone, cu o distribuție tânără, costume și decoruri foarte bine realizate și un fir epic care aduce aminte despre aventurile lui Asterix și Obelix.

Citește și: Chinurile actriței Dana Savuică, în «Secretul lui Zorillo». A avut rol de vrăjtoare!

Doar că eroii nu sunt gali, ci daci. Evident, comedia a stârnit deja criticile fanilor celebrei civilizații din antichitate sau a celor sensibili la umor comercial sau la distribuția care include vedete ale momentului.

Cert este că filmul are un scor de 7 puncte din 10 pe portalul internațional imdb.com și a câștigat un premiu la Festivalul Internațional de Film Jaipur.

Distribuție formată din vedete ale momentului

Cu puțin timp înainte de premiera de pe Netflix, Laura Cosoi, de asemenea, distribuită în comedie, a povestit experiența de pe platoul de filmare, pe site-ul personal.

A fost o experiență fabuloasă, pe care am vrut neapărat să o notez în jurnalul meu de pe blog. Ideea filmului mi-a plăcut de când am citit pentru prima dată scenariul. O parodie despre daci și romani? Așa ceva nu s-a mai făcut!”, a povestit Laura.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net