Chinurile actriței Dana Savuică, în «Secretul lui Zorillo». A avut rol de vrăjtoare!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dana Săvuică a dat moda pe actorie. Între două vacanțe exotice, fostul model și-a găsit timp și pentru un rolișor în noua producție cinematografică „Secretul lui Zorillo”. La lansarea filmului, care a avut loc într-un mall din Capitală, Dana a povestit cu lux de amănunte despre noua ei experiență cinemtografică, care a încântat-o maxim.

Dana Săvuică, încântată de experiența de actriță
Dana Săvuică, încântată de experiența de actriță

La 52 de ani, Dana Săvuică a ajuns și actriță! Blonda a fost cooptată în echipa filmului „Secretul lui Zorillo”, lansat luni seară (18 aprilie), la un cinema dintr-un mall din Capitală. Fostul model internațional s-a descurcat de minune în postura de actriță. A stat nopți în șir trează și și-a repetat asiduu rolul pe care l-a avut de interpretat.

"E al naibii de greu ca actriță!"

Am avut și eu un rolișor mic. Pesemne că am făcut o impresie foarte bună, pentru că regizorul m-a făcut vrăjitoare. La un moment dat, eu spun ceva cu: «Vrei să-ți arăt cum e moda pe timpul meu?» Vin de undeva din viitor așa! Dar e al naibii de greu ca actriță.

În primul rând că am stat nopți întregi să învăț textul. Eu credeam că asta e important, să înveți cuvânt cu cuvânt, însă tot îl uiți acolo când să-l spui. Plus sunt ore de muncă la infinit, se trag duble, peste duble, chiar și pentru un rolișor mic, dar eu sper că m-am descurcat. Nu sunt la prima experiență de acest gen”, a declarat Dana Săvuică, pentru Click!

Ce zice Vărul Sandel despre talentul lui Săvuică?

Din 22 aprilie a intrat în cinematografe prima parodie românească despre daci și romani. Filmul «Secretul lui Zorillo», regizat de Robert Eugen Popa, are o distribuție de zile mari. Artiști de calibru, dar și vedete din showbiz s-au reunit în noua peliculă.

Parodia îi are ca protagoniști pe Alin Panc, Sandu Pop-alias Văru Săndel, Iulian Ilinca, Cosmin Seleși, Laura Cosoi, Lora, Dana Săvuică, Florin Busuioc, Gabriel Coveșeanu, Nae Alexandru și Dorian Popa. Filmările au avut loc în vara anului 2021 la Geoagiu-Băi, Județul Hunedoara, în doar 15 zile.

"Ne așteptăm la un succes destul de mare"

M-a surprins Dana Săvuică, chiar are talent actoricesc! Am luat multe vedete în acest proiect cinematografic, care nu sunt actori de film, vedete cu notorietate. Am vrut să atragem popularitatea foarte mare de care se bucură ei pe rețelele de socializare.

Am vrut ca fanii lor să vină să va acest film. Ne așteptăm la un succes destul de mare, nu știm dacă va fi la fel ca la «Pup-o, mă!» Aceasta este o comedie istorică, este altceva!, a declarat Sandu Pop, alias Vărul Sandel, pentru Click!

Acțiunea filmului „Secretul lui Zorillo” are loc în anul 107, în Dacia Felix, cucerită de către Imperiul Roman. Trei daci, Zorillo (interpretat de Alin Panc), Zdrelos ( Sandu Pop, alias Văru Săndel) și Bezmetis (Iulian Ilinca), au o misiune sacră de la însuși Zamolxis, și anume să găsească pârșul argintiu din valea Pizmei. Lucrurile se complică, însă, de îndată ce se află că împăratul Traian va vizita Dacia Felix.

Citește și: Uite cum se recuperează Dana Săvuică după operația la coloană! Ce i-au interzis medicii cu despăvărșire

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net