Uite cum se recuperează Dana Săvuică după operația la coloană! Ce i-au interzis medicii cu desăvârșire

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

La începutul lunii noiembrie, Dana Săvuică a trecut prin clipe dificile. A căzut în baie din cauza durerilor la coloană, iar ambulanța a transportat-o de urgența la spital. A fost operată de hernie de disc și putea să paralizeze dacă mai pierdea timpul.

cub dana savuica animat gif

După operație, a început recuperarea, iar acum vedeta se simte mult mai bine. Face înot și merge de două ori pe săptămână la recuperare, într-o clinica specializată din Victoriei.

"Înotul l-am practicat din copilărie și știu toate stilurile, dar a reintrat în viața mea, pentru că trebuia să îmi fac timp pentru mine și a fost recomandarea medicului Marius Catană, cel care m-a operat de o hernie de disc foarte urâtă la ultimele verterbe. Am ales să merg la un spital privat, pentru mai multă siguranță. Am întâlnit doctori foarte buni, asistente foarte drăguțe și m-am simțit bine mai ales din punct de vedere psihic, ceea ce contează foarte mult înainte de intervenție.

Citește și: Ce i-au interzis medicii Monicăi Anghel după operaţia la coloană, iar ea regretă enorm

La o lună și jumătate de repaus am început recuperarea medicală pe care o fac cu o echipă de specialiști, kinetoterapeuți, oameni foarte buni pe recuperare medicală. Din ianuarie fac recuperare de două ori pe săptămână, este un pachet personalizat realizat de specialiști. Am efectuat până acum peste 20 de ședințe. Am învățat ce exerciții să fac pentru nervul sciatic și pentru coloană și le mai fac și acasă. O parte le fac la clinică, apoi acasă", a declarat, pentru Click!, Dana Săvuică.

Medicii i-au interzis să mai poarte tocuri

Superba blondină putea să paralizeze dacă nu ajungea la medic. Acum se simte mai bine, dar are mai multe interdicții, printre care și purtarea tocurilor. "Era cât pe aici să îmi paralizeze piciorul dacă nu mă operam. Îți ia foarte mult timp să te recuperezi. De obicei, între 6 luni și un an durează recuperarea, depinde de organism.

Nu mai am voie să port tocuri, doar pantofi sport, balerini. Doar la evenimente mai port, dar tocuri mici, de 3 sau 5 cm, și stau cel mult o oră încălțată. Trebuie să reintru în stilul de viață normal, am fost în Sri Lanka, am început să dansez. Ritmul de viață l-am câștigat, dar am grijă să nu car valize, saci de gunoi, nu fac mișcări bruște", ne-a mai spus Dana.   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
dorian si zanni jpg
ilinca stan jpg
angela similea
adela si radu valcan jpg
kate 3 jpg
p 098yt jpg