Drama Danei Săvuică: «Când eram mică, eram respinsă de ceilalți copii»

Ultima actualizare:

Dana Săvuică este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, iar recent, aceasta a vorbit despre copilărie, relația cu familia, dar și povestea de dragoste pe care o trăiește de câțiva ani.

dana savuica jpeg

Într-un interviu acordat ego.ro, Dana Săvuică a vorbit deschis despre drumul spre celebritate, relațiile de iubire, dar și legătura cu familia sa. Dana Săvuică a dorit ca lumea să o descopere diferit ca până acum. De asemenea, aceasta a ținut să precizeze că mereu a fost sinceră și deschisă publicului, pentru că și-a dorit să fie cunoscută așa cum este ea, cu bune și rele.

Plină de emoții, Dana Săvuică a povestit despre copilărie, perioada în care a schimbat câteva școli și a descoperit multe culturi.

''Prin prisma meseriei tatălui meu, cea de diplomat, de la doi ani am plecat în Indonezia. Apoi am trăit în Sri Lanka, aceasta fiind a doua mea casă. Acum merg din nou acolo. A fost un șoc pe atunci, am plecat dintr-o țară comunistă și am ajuns într-o țară semi-capitalistă. Eu de la iarnă am ajuns la vară, totul era schimbat. A avut loc și o schimbare în percepția oamenilor. Intrasem într-o lume în care toți copiii vorbeau în toate limbile posibile și imposibile. Am fost nevoită să învăț repede limba engleză și să mă integrez într-un mediu greu. A fost dificil, dar nu aș schimba nimic'', a declarat aceasta.

Dana Săvuică s-a simțit respinsă de copii

Dana Săvuică a declarat că din cauza timidității și a faptului că provenea dintr-o familie de diplomați, ea s-a simțit marginalizată de ceilalți copii. De asemenea, aceasta a povestit și despre cât de mult a fost afectată de respingere.

''A fost vorba și de timiditatea mea, dar și de faptul că am fost scoasă dintr-o țară și introdusă în alta în care copiii din jurul meu proveneau din toate părțile lumii. Nu eram obișnuită să mă deschid și să fiu naturală. Provin dintr-o familie de diplomați, unde se pune accentul pe etichetă și pe bunele maniere.

Am fost afectată în perioada respectivă, dar am o relație apropiată cu părinții mei. Am intrat în colectiv după ce mama s-a împrietenit cu mamele unor fete. Aveau prejudecăți cu privire la români. Le-am arătat că suntem culți, educați, deschiși și frumoși'' povestea aceasta.

Femeia de afaceri s-a destăinuit și cu privire la experiența divorțului, dar a vorbit și despre povestea actuală de iubire.

''Nu a fost deloc dureros. Am stabilit de comun acord cu fostul soț să fim discreți. Presa a fost blândă cu mine.

În momentul de față am un bărbat care mă așteaptă acasă. Este alături de mine de câțiva ani buni'', a adăugat ea.

Dana Săvuică este o femeie de afaceri din România, fost fotomodel și realizatoare de emisiuni, dar și prima româncă care a pozat în ediția locală a revistei pentru bărbați, Playboy.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net