Wow! Ce soră superbă are Dana Săvuică. Au fost împreună la un eveniment

Dana Săvuică a fost una dintre vedetele care au participat miercuri seara, 9 februarie, la avanpremiera filmului „Mărită-te cu mine”, cu Jennifer Lopez, Maluma și Owen Wilson în rolurile principale. Dana nu a venit singură, ci alături de sora ei, Gabriela.

image
Dana Savuica foto: Instagram

Dana Săvuică şi sora ei au fost doar două dintre invitatele de miercuri seara, de la avampremiera comediei romantice „Mărită-te cu mine”, Cum zâmbetul pe buze, cele două au apărut în incinta unui cunoscut cinematograf din Bucureşti, în ţinute lejere, dar chic. Dacă Dana a optat pentru un tricou şi o geacă albasre, asortaţi cu o pereche de pantaloni, Gabriela a purtat o ţinută în culori deschise, pantaloni albi, cu un blazer bej, accesorizată cu un fular galben şi o bască. 

Marry Me  Dana Savuica jpg
Dana Săvuică şi sora ei, Gabriela foto: Gheorghe Chelu

Gabriela este cu cinci ani mai mică decât Dana Săvuică (52 de ani) şi nu face parte din lumea showbizului. În schimb, Gabriela a urmat cursurile facultăţii de Drept şi are un băiat mult mai mic decât fiica Danei Săvuica, Julie, care are deja  27 de ani. 

Dana Săvuică şi sora ei, vacanţă în Sri Lanka

Dana Săvuică a rămas la fel se sexy ca în perioada când prezenta modă, deși a suferit o operație de hernie de disc în decembrie.

"Fac recuperare încă, dar asta nu mă împiedică să merg la film cu sora mea Gabriela, cu 5 ani mai mică. Tot cu ea voi pleca în Sri Lanka, țara copilăriei noastre, acolo unde tata a fost ambasador, acolo unde am stat 4-5 ani în copilărie. Sora mea e mai mică decât mine, e născută pe 4 martie, iar asta ne amintește de cutremurul din 77. Fix de ziua ei eram într-un bloc pe 1 Mai și ea făcea 2 ani și a venit cutremurul", a spus Dana Săvuică, pentru Click!

Vedeta a mai povestit că după Sri Lanka va pleca în Cuba într-o altă vacanță exotică

Ploaie de vedete la avanpremiera filmului "Mărite-te cu mine"

stanga
dreapta
Marry Me  Ioana Ginghina jpg
Marry Me  Ioana Ignat jpg
Marry Me  Dana Savuica jpg
Marry Me  dana savuica si auraa b jpg
Marry Me  Cristina Pocora jpg
Marry Me  Cleopatra Strata Eduard Sanda jpg
Marry Me  Bibi jpg
Marry Me  Bella Santiago 2 jpg
Marry Me  Bella Santiago jpg
Marry Me  Amna jpg
Marry Me  Amna Bella jpg
Marry Me  Andrei Stefan jpg

La avanpremiera specială din cadrul Ladies Night, a plouat cu vedete, care au fost întâmpinate festiv. Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Amna, Ioana Ginghină, Bella Santiago, Ioana Ignat şi Bibi au fost doar câţiva dintre cei care au spus "da" invitaţiei. Lor li s-au alăturat Aura B., Valentin și Codruța Sanfira, Andrei Ştefan şi Cristina Pocora. 

Care e povestea filmului "Mărite-te cu mine"

Filmul „Mărită-te cu mine” îi are ca protagoniști pe Lopez în rolul vedetei Kat Valdez și pe Owen Wilson în rolul lui Charlie Gilbert, un profesor de matematică – doi străini care acceptă să se căsătorească și de-abia apoi să se cunoască. O poveste de dragoste puțin probabilă dintre doi oameni diferiți care caută ceva real într-o lume în care valoarea se bazează pe like-uri și fani, „Mărită-te cu mine” este o comedie romantică modernă despre celebritate, căsătorie și rețelele sociale. Povestea este condimentată de apariția celui mai în vogă artist latino - Maluma, în rolul lui Bastian, fostul iubit al lui Kat, care e hotărât să își reia locul în viața popularei cântărețe.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

dani otil gabriela prisacariu
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
romanca rechin 1 png
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
andreea banica
romanca rechin 2 png
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
andreea banica
dani otil gabriela prisacariu