Wow! Ce soră superbă are Dana Săvuică. Au fost împreună la un eveniment

Ultima actualizare:

Dana Săvuică a fost una dintre vedetele care au participat miercuri seara, 9 februarie, la avanpremiera filmului „Mărită-te cu mine”, cu Jennifer Lopez, Maluma și Owen Wilson în rolurile principale. Dana nu a venit singură, ci alături de sora ei, Gabriela.

Dana Savuica foto: Instagram
Dana Savuica foto: Instagram

Dana Săvuică şi sora ei au fost doar două dintre invitatele de miercuri seara, de la avampremiera comediei romantice „Mărită-te cu mine”, Cum zâmbetul pe buze, cele două au apărut în incinta unui cunoscut cinematograf din Bucureşti, în ţinute lejere, dar chic. Dacă Dana a optat pentru un tricou şi o geacă albasre, asortaţi cu o pereche de pantaloni, Gabriela a purtat o ţinută în culori deschise, pantaloni albi, cu un blazer bej, accesorizată cu un fular galben şi o bască. 

Dana Săvuică şi sora ei, Gabriela foto: Gheorghe Chelu
Dana Săvuică şi sora ei, Gabriela foto: Gheorghe Chelu

Gabriela este cu cinci ani mai mică decât Dana Săvuică (52 de ani) şi nu face parte din lumea showbizului. În schimb, Gabriela a urmat cursurile facultăţii de Drept şi are un băiat mult mai mic decât fiica Danei Săvuica, Julie, care are deja  27 de ani. 

Dana Săvuică şi sora ei, vacanţă în Sri Lanka

Dana Săvuică a rămas la fel se sexy ca în perioada când prezenta modă, deși a suferit o operație de hernie de disc în decembrie.

"Fac recuperare încă, dar asta nu mă împiedică să merg la film cu sora mea Gabriela, cu 5 ani mai mică. Tot cu ea voi pleca în Sri Lanka, țara copilăriei noastre, acolo unde tata a fost ambasador, acolo unde am stat 4-5 ani în copilărie. Sora mea e mai mică decât mine, e născută pe 4 martie, iar asta ne amintește de cutremurul din 77. Fix de ziua ei eram într-un bloc pe 1 Mai și ea făcea 2 ani și a venit cutremurul", a spus Dana Săvuică, pentru Click!

Vedeta a mai povestit că după Sri Lanka va pleca în Cuba într-o altă vacanță exotică

Ploaie de vedete la avanpremiera filmului "Mărite-te cu mine"

La avanpremiera specială din cadrul Ladies Night, a plouat cu vedete, care au fost întâmpinate festiv. Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Amna, Ioana Ginghină, Bella Santiago, Ioana Ignat şi Bibi au fost doar câţiva dintre cei care au spus "da" invitaţiei. Lor li s-au alăturat Aura B., Valentin și Codruța Sanfira, Andrei Ştefan şi Cristina Pocora. 

Care e povestea filmului "Mărite-te cu mine"

Filmul „Mărită-te cu mine” îi are ca protagoniști pe Lopez în rolul vedetei Kat Valdez și pe Owen Wilson în rolul lui Charlie Gilbert, un profesor de matematică – doi străini care acceptă să se căsătorească și de-abia apoi să se cunoască. O poveste de dragoste puțin probabilă dintre doi oameni diferiți care caută ceva real într-o lume în care valoarea se bazează pe like-uri și fani, „Mărită-te cu mine” este o comedie romantică modernă despre celebritate, căsătorie și rețelele sociale. Povestea este condimentată de apariția celui mai în vogă artist latino - Maluma, în rolul lui Bastian, fostul iubit al lui Kat, care e hotărât să își reia locul în viața popularei cântărețe.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net