„Sirene” și la 50 de ani. Tania Budi, Anca Țurcașiu și Dana Săvuică au oferit pozele verii, la plajă!

anca turcasiu1 jpeg
Cum arată Tania Budi, Anca Țurcașiu și Dana Săvuică la plajăFoto: Arhivă personală/Colaj Click!

Dacă cei din State le au pe Jennifer Lopez și Madonna, care sfidează vârstele pe care le au și își mențin cu îndârjire poziția de sex simboluri, iată că nici pe plaiurile mioritice lucrurile nu sunt mai prejos!

Anca Țurcașiu, Dana Săvuică și Tania Budi au bifat și ele câteva poze pe plajă, din care nu reieșea că ar fi trecut de pragul de 50 de ani! Deși neplăcut, se pare că divorțul a avut și părțile lui bune în ceea ce o privește pe Anca Țurcașiu.

image
Anca Țurcașiu, 51 de aniFoto: Arhivă personală

Vedeta se poate mândri cu un trup de invidiat, pe care l-a etalat și într-o vacanță din Republica Dominicană. Aceasta a anunţat în luna iulie că divorţează de medicul stomatolog Cristian Georgescu, cu care a fost căsătorită timp de 22 de ani, iar evenimentul a ajutat-o să dea jos în jur de 8 kilograme.

Dana Săvuică, dietă personalizată

De asemenea, nici Dana Săvuică nu stă rău la capitolul „slăbit”. Încă din 2010, aceasta dezvăluia că a apelat la ajutorul unor specialiști, care i-au creat o dietă personalizată, care o ajută să-și mențină silueta. „Nu vreau să spun în ce constă dieta pentru că oricum ea e personalizată, nerecomandată unei alte persoane.

image
Dana Săvuică, 51 de aniFoto: Arhivă personală

Oricum, mănânc normal, trei mese pe zi cu două gustări între ele. Mănânc mai încet, astfel încât creierul să proceseze informaţia că stomacul e plin. Beau multe lichide, în special apă plată şi nu băuturi carbogazoase.

Pe lângă alimentaţie, fac sport, mă plimb prin parc sau merg cu bicicleta. Am slăbit 5 kg în primele două săptămâni, am pierdut 5 cm din talie, acum doar mă menţin”, spunea, la vremea respectivă Dana Săvuică.

Tania Budi, secretele unui trup perfect

Tania Budi are, de asemenea, secretele ei când vine vorba de alimentația care îi permite să arate ca în tinerețe, chiar dacă are 53 de ani. Aceasta își menține silueta fără prea multe eforturi.

„În sezonul cald mănânc numai salate şi ciorbe din legume. Preferatele mele sunt cele din ştevie, varză şi spanac. Îmi revitalizează tot corpul şi ajută mult la detoxifierea organismului", povestea vedeta în urmă cu câțiva ani.

image
Tania Budi, 53 de aniFoto: Arhivă personală
cub  anamaria prodan 2 png
Roger E  Mosley car crash jpg
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
cub theo rose png
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
iulia vantur jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota