EXCLUSIV! Chinurile Danei Săvuică: «Să spun cuvântul menopauză? Hormonal distruge absolut tot!»

Are 52 de ani, a fost manechin de succes și asta se vede! Nimeni nu-i dă vârsta Danei Săvuică! A reușit să se mențină în formă și este mama unei fete superbe. A trecut și printr-o căsnicie și a fost chiar și înșelată, după propriile-i declarații savuroase. Dana, însă, are un regim de viață draconic și asta se vede. Îi plac călătoriile și nu mai consumă carne de ani buni.

dana savuica jpeg
Dana Săvuică arată trăznet la 52 de ani Sursa: Instagram

Vârsta își spune cuvântul, până la urmă, ca pentru orice femeie. Fie ea și fostul model care făcea furori pe podiumuri, Dana Săvuică! Chiar dacă arată trăznet și face senzație pe la evenimentele mondene, Dana Săvuică recunoaște că nu mai este vreo tinerică.

„ Am și eu hachițele mele!”

Are 52 de „primăveri” bătute pe muchie și o căsnicie eșuată la activ. Dana este trecută prin viață și știe cum să se mențină tânără, chiar dacă ceasul bilogic a bătut și pentru ea.

Nu trebuie să mă invidieze careva pentru că am și eu hachițele mele. Primul lucru pe care l-am învățat și, e o experiență îndelungată, mai ales în lumea modei, am învățat să-mi cunosc foarte bine corpul și știu să-l îmbrac, astfel încât să ascund micile defecte și să-mi pun în valoare ceea ce am mai frumos. Uite acum port o ținută all black, negrul slăbește.

Eu am renunțat la carne de mult. Eu sunt o femeie la 52 de ani, vrei să-ți spun și cuvântul menopauză, care hormonal distruge absolut tot echilibrul nostru? Trebuie să fim cu mare băgare de seamă, atunci când ne facem un plan de nutriție, dar asta nu înseamnă că nu mâncăm și noi o mică prăjitură măcar o dată pe săptămână, o înghețată, un pahar de vin roșu seara. Hai să nu mai fim restrictivi că ne-am săturat de atâtea restricții!, ne-a declarat Dana Săvuică, la un eveniment monden, unde a venit îmbrăcată foarte sexy.

stanga
dreapta
savuika jpg
savuica sexy jpg
savuica dana jpg
dana savuica jpg
dana savuica 4 jpeg
1 dana savuica jpg jpeg
savuica jpeg
dana savuica catel 0 jpeg
3 dana savuica model costum de baie jpg jpeg
6 savuica jpg jpeg
Dana Săvuică şi fostul soţ Răzvan jpeg
4 savuica in costum de baie la mare romania jpg jpeg
dana savuica 00005 jpeg
dana savuica 00008 jpeg
dana savuica 50 ani 2 jpeg
dana savuica 00001 jpeg
dana savuica 00006 jpeg
dana savuica 00009 jpeg
dana savuica 00004 jpeg
dana savuica 1 jpg jpeg
dana savuica jpg jpeg
dana savuica 00002 jpeg
Dana Săvuică jpeg
dana savuica 4 jpg jpeg

Înșelată de fostul soț

Dana Săvuică a recunoscut, într-un final, care au fost motivele divorțului dintre ea și fostul soț, Răzvan Stanciu. Unul dintre acesta a fost și faptul că a fost înșelată.

Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta”, a declarat vedeta, la Pro TV.

Dana a divorțat de soțul ei, Răzvan Stanciu, în 2016, pe cale amiabilă, la notar. Vedeta a declarat la acea vreme că i-a fost greu sa renunțe la căsnicia ce dura deja de 25 de ani. Cei doi au împreună o fiică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
oana zavoranu
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image
image
image
image
bal printul albert botezatu ela novak6 jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
oana zavoranu
alice cavaleru
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
valetina pelinel borcea copii jpg