Dana Săvuică, despre motivele divorțului: «Am fost înșelată». Ce bărbați celebri, din România, i-au făcut avansuri

7 mai 2021
image
Dana Săvuică arată senzațional la 51 de anifoto: arhivă personală

La cinci ani de la divorț, Dana Săvuică (51 de ani) a recunoscut, în premieră, care au fost motivele divorțului dintre ea și fostul soț, Răzvan Stanciu.

Dana Savuică a divorțat de soțul ei, Răzvan Stanciu, în 2016, pe cale amiabilă, la notar. Vedeta a declarat la acea vreme că i-a fost greu sa renunțe la căsnicia ce dura deja de 25 de ani. Invitată la PRO TV, la emisiunea lui Cătălin Măruță, la rubrica “Spui tot sau îți ia gura foc”, Dana Săvuică a recunoscut, în premieră, care au fost motivele pentru care a divorțat. Unul dintre ele a fost chiar infidelitatea soțului ei. “Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta”, a declarat vedeta la Pro TV.

“Giovanni Becali mi-a făcut avansuri”

Dana Săvuică a făcut și dezvăluiri incitante privind bărbații celebri de la care a primit avansuri de-a lungul timpului. “Adrian Enache, Giovani Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri”, a mai dezvăluit Dana. Dana Săvuică este una dintre cele a mai dorite femei din România, fiind prima româncă care a pozat în Playboy.

Citește și:

Dana Săvuică, 13 poze noi în costum de baie. Câte kg are, de fapt, și cum se întreține la 51 de ani

Dana Săvuică, adevărul despre divorţ: «Eu nu făceam nimic înainte să întreb!»

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
image
femeie care numara bani jpeg
alina puscas png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg