Lecția dată de Teo Trandafir lui Dorian Popa: „Omul din greșeli învață…”

Ultima actualizare:

Are 33 de ani și se bucură de o popularitate extraordinară. Este poate una dintre cele mai active prezente din mediul online și pe ce pune mâna transformă în bani. Cât de fierbinte e însă vara asta pentru Dorian Popa, dacă i s-a întâmplat vreodată, datorită agendei sale foarte încărcate, să nu ajungă într-un loc sau să nu își respecte vreun angajament sau dacă  a făcut afaceri proaste din care a avut de învățat, Dorian Popa a spus cum stă treaba pentru Click! Și este un adevărat fenomen! Iată și lecția pe care a primit-o de la Teo Trandafir.

Citește și: Premonițiile lui Dorian Popa: vine criza financiară și dărâmă tot!

Dorian Popa, „regele internetului!”
Dorian Popa, „regele internetului!”

Iată și: Dorian Popa l-a făcut vedetă pe Cheluțu pe Netflix

Dorian, cât de fierbinte e vara asta pentru tine? Având în vedere că ai agenda plină s-a întâmplat vreodată să nu ajungi la vreun concert, să le încurci sau pur și simplu să nu poți ajunge din alte motive?

Nu mi s-a întâmplat niciodată să nu pot onora nu un concert, ci un proiect. Consider că trebuie să faci de așa natură încât dacă ai semnat un contract, să-l poți onora, este vorba despre profesionalism, pe care eu îl respect până în  pânzele albe, deci, da. Vara este fierbinte dar cu cât este mai fierbinte cu atât trebuie să fim mai atenți  ca să  putem respecta fiecare client în parte. Pentru că încă o regulă a business-ului spune “clientul nostru, stăpânul nostru”. 

Nu rata, aici: Dorian Popa și-a luat Lamborghini de 290.000€! A plătit avansul cu banii jos

Dorian Popa a pierdut bani grei într-o afacere necunoscută

Ai făcut vreodată și afaceri proaste în urma cărora ai investit și ai ieșit în pierdere? De regulă știu că pe ce pui mâna, cum se zice, se transformă în aur!

Sincer vorbind, singura afacere proastă pe care am făcut-o, a fost o asociere, motiv pentru care acum încerc să fac tot posibilul să evit acest tip de business și chiar îi sfătuiesc pe cei care  nu sunt neapărat experimentați în afaceri să caute să nu se asocieze, e greu.. 

Care a fost cea mai mare sumă pe care ai pierdut-o vreodată în afaceri când ai dat greș?

Având în vedere subiectul de care vorbeam mai sus, în  acea asociere am pierdut nu mai mult de 15.000 de euro, cred. A fost dureros pentru că acum ceva ani de zile pentru mine însemnau foarte mulți bani, însă omul din greșeli învață și cred că orice pierdere în afaceri este un "wake-up call" extraordinar. Plus că Teo Trandafir îmi spunea la cursuri: "Nu poți știi ce e ăla succesul, până nu cunoști eșecul! La fel cum nu am putea să știm ce este binele fără să știm ce răul.

Wow: Dorian Popa și o dansatoare profesionistă, în ipostaze mult prea intime. Ce zice iubita?

Știu că faci mereu schimbări și vroiam să te întreb dacă anul ăsta ai de gând să îți renovezi sau să îți transformi altfel piscina din Domnești?

Nu! Piscina mea este și cred că va fi în ton cu ultimele tendințe încă ceva ani de aici încolo pentru că atunci când am construit-o am pus cele mai noi tehnologii. A costat o căruță de bani, în jurul la 60.000-70.000 de euro, este de ajuns, iar mulți prieteni, mai repede luminați decât mine în afaceri  la creier, mi-au spus că  omul are tendința să investească în continuu bani în casă lui, renovând, făcând schimbări, nu este o chestie de bun augur. Atâta timp cât nu e ceva care  necesită urgență  reparație, trebuie să te oprești în a investi încontinuu în casa ta. Pentru că la un moment dat devine o pierdere inutilă.

Interesant de citit: Vrei o casă făcută de Dorian Popa? Iată cât te costă!

Ai de gând să îți schimbi și tu casa în care stai acum având în vedere că îți construiești propriul cartier rezidențial?

Nu. Nici de gând nu mă voi muta prea curând. Sunt extrem de încântat de căsuța mea. Este o realizare uriașă, chiar dacă a fost prima casă din viața mea și a venit la pachet cu mici erori, repet ce am spus și mai sus. Omul din greșeli învață și cred că Dumnezeu a vrut ca tot ce am greșit la casă, să fi greșit ca să nu mai greșesc încă o dată la cartierul meu.

Dorian Popa ia vacanță prin muncă!

În ce vacanță îți dorești să ajungi curând, ce destinație? Cu mama sau doar pentru sufletul tău?

Nu sunt adeptul vacanțelor, nu susțin, cel puțin în vremurile date, ideea de vacanță. Consider că noi, oamenii, ar trebui să ne focusăm foarte tare pe tot ce înseamnă reconstrucția  economiei, adică a țării noastre cât și a  mapamondului și oricum eu sunt genul  workoholic, dedicat muncii lui foarte mult, motiv pentru care nu mă grăbesc să  plec într-o vacanță, mai mult decât atât, viața mea și munca mea  sunt ca o vacanță, lucru pentru care nu pot decât să îi mulțumesc lui Dumnezeu. 

Asta da: Câți bani face Dorian Popa într-o lună din social media. Planuri mari cu afacerea în imobiliare

Cât solar bagi vara?

Nu mi-a fost niciodată rușine să recunosc  faptul că am solarul în casă, îmi place foarte mult să mă bronzez pentru că  din cauza faptului că muncesc foarte mult nu prea ajung să stau la soare, nici măcar în propria curte. Fac solar, de 2-3 ori pe săptămână, la mine acasă. 

Paparazzii Click!: Exclusiv! Dorian Popa și-a etalat ceasul Rolex care costă cât un apartament. Paparazzii Click! l-au surprins pe faimosul vlogger cu 200.000 de euro la purtător

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
banner sonia trifan png
   Ana Porgras s-a accidentat la picior
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net