Dorian Popa o face să aștepte pe Babs: „Nu nuntă, nu copil, să nu aud!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dorian Popa (34 de ani) se lasă greu dus la altar! Deși are o relație de durată cu faimoasa Claudia Iosif (39 de ani), alias Babs, artistul spune că nu are, deocamdată, timp de nuntă. Cântărețul vrea să facă bani, nu copii, căci vine criza!

Dorian Popa și Claudia Iosif sunt împreună de 11 ani Sursa: Instagram
Dorian Popa și Claudia Iosif sunt împreună de 11 ani Sursa: Instagram

Dorian Popa nu are planuri de însurătoare!

Dorian Popa și Claudia Iosif formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Culmea, cântărețul este și statornic și fidel, însă ce să vezi că nu se lasă dus la însurătoare.

Artistul are 34 de ani, iar iubita lui e puțintel mai în vârstă. Frumoasa Claudia doar ce a împlinit 39 de ani și mulți se grăbesc să o îmbrace în rochia de mireasă, însă Dorian are alte planuri, cel puțin pentru moment.

Nu, nu nuntă, nu copil. Muncă, muncă multă, cartiere, milioane, hâtz, Johnule, vine criza, hai să ne pregătim, lăsați nunțile, lăsați vacanțele etc.”, a declarat Dorian Popa, pentru Click!

Așadar, mai avem de așteptat până să-l vedem pe celebrul youtuber ginerică. 11 ani de relație au împlinit Dorian și Babs și chiar au fost cât pe ce să se căsătorească, acum un an, doi, după ce Babs a și primit inelul de logodnă.

Da, (n.r. am fost cerută) dar am pierdut inelul.”, a dezvăluit iubita lui Dorian Popa pe pagina ei de Instagram.

Cum se menține în formă? „Sunt gurmand haos, sunt pe shaorma!”

Dorian Popa este idolul adolescentelor. Chiar dacă anii au mai trecut și peste el, solistul se menține într-o formă fizică de invidiat, chiar dacă recunoaște că, în ultimul timp, a cam dat iama în ... shaorma.

Încă de mic, atunci când căutam repere în ce privește fizicul meu, mă uitam la băieții model. Niciodată nu mi-a plăcut să fiu nici culturist de-a dreptul, dar nici băiat normal, cu fizicul clasic. Mi-am dorit întotdeauna mai mult de la viață. Asta îi sfătuiesc și pe tineri: să ia atitudine, să se uite în oglindă și să fie mulțumiți cu ceea ce ești ok, dar dacă te uiți și nu ești mulțumit, atunci, bă, fă ceva!

Aș fi ipocrit să spun că am grijă de alimentație. Muncesc atât de mult că iată nu am nici o șansă să mă grijă de alimentație, sunt un gurmand din acela haos, ca orice român, de ăla cu shaorme. Am și contract cu o sharomerie.

Fac foarte mult sport, am 17 ani de când mă antrenez în fiecare zi. La mine disciplina este de baza. Trebuie să-i mulțumesc și lui Dumnezeu, știi cum e cu geneticul ăla, acidul dezoxiribonucleic. ADN-ul îl primim de la Doamne, Doamne, de la mămișor în cazul meu.”, ne-a dezvăluit artistul, care a făcut furori, recent, în postura de model la Săptămâna modei de la Timișoara.

Dorian Popa are o casă care se învârte după soare Sursa: Instagram
Dorian Popa are o casă care se învârte după soare Sursa: Instagram

Cum merg vânzările la Hâtz Residence: 200.000 de euro, prețul unei case!

Pus pe făcut bani după pandemie, solistul și-a extins acum afacerile. Are mai nou și un proiect imobiliar, un cartier de locuințe de lux, din care speră să se îmbogățească. Casele pe care le vinde Dorian se învârt după soare, ca și propria locuință!

Casele sunt în construcție de ceva timp, iar artistul vrea să le vândă gata mobilate. Locuințele se întind pe 120 de metri pătrați și dispun de o curte generoasă. Prețul unei case din complex se învârte în jurul a 200.000 de euro.

Acum mă pregătesc să văd cum merge, am băgat multe sute de mii, acum aștept soarele, aștept milionul. Mă bucur mult că pot să ofer clienților mei lucruri la un preț mic, care ar costa mult mai mult”, ne-a mai declarat Dorian.

Dorian Popa (34 de ani) este vlogger, cântăreț și actor. Una dintre melodiile sale cele mai cunoscute este ”Înoată Cheluțu”, unde îl are alături pe patrupedul său mult-iubit. Dorian are la această oră nu mai puțin de 2,4 milioane de urmăritori pe Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!