Dorian Popa, din nou pe mâna medicului estetician!

Dorian Popa continuă șirul intervențiilor de ordin estetic. Artistul va ajunge din nou în cabinetul medicului estetician pentru că are în vedere o altă îmbunătățire pe care vrea să o aducă aspectului său. Iată despre ce este vorba. 

Dorian Popa
Dorian Popa a cheltuit mai bine de 50.000 de euro pe operațiile estetice

Dorian Popa pune mare preț pe modul în care se prezintă fanilor. Petrece ore bune la sala de sport și nici intervențiile estetice nu îi sunt străine.

Solistul a cheltuit zeci de mii de euro pentru a arăta așa cum îl știm astăzi. Fațete dentare, injecții cu acid hialuronic, conturarea mandibulei sunt doar o parte dintre intervențiile pe care Dorian Popa le-a bifat până în prezent. 

Citește și: Câte operații estetice are Dorian Popa 

Dorian Popa, din nou pe mâna medicilor esteticieni

Artistul le-a mărturisit fanilot că va ajunge din nou în cabinetului medicului pentru un implant de păr la nivelul scalpului. În trecut a mai apelat la această procedură la nivelul frunții și pentru barbă. Și de această dată ia în considerare o mică intervenție și la nivelul bărbii pentru ca ea să aibă un plus de desime. 

„Am stabilit primul implant de scalp, eu până acum nu am avut pe cap implantate fire de păr, ci doar pe frunte, și pe barbă. O să mai umplu și pe obraz, că acesta nu mă satisface pe mine foarte mult”, le-a povestit Dorian fanilor. 

Dorian Popa și-a clădit un adevărat imperiu

Dorian Popa a devenit cunoscut în urmă cu mai bine de un deceniu și de atunci a reușit să-și clădească un adevărat imperiu, alături de femeia pe care o iubește: Claudia Iosif. Artistul locuiește într-o vilă superbă, iar recent și-a achiziționat un autoturism la care mulți nu ar putea decât să viseze, în valoare de peste 280.000 de euro. 

Vezi și: Dorian Popa a ajuns, din nou, pe perfuzii 

Dorian Popa nu face bani doar din muzică, ci și din activitatea de pe social media, acolo unde este urmărit de peste 2 milioane de oameni. În plus, artistul distribuie vlog-uri interesante pe canalul personal de Youtube și găsește mereu modalități de a-și amuza fanii.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub silvia chifiriuc png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
colaj coolio png
FotoJet jpg
politie austria viena foto shutterstock
Aleksandr Vucic si Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
francisca (10) JPG
colaj coolio png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg