Dorian Popa, episod jenant în vacanța din Franța! Cum a ajuns să-și lase amanet lanțul de aur

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar vedeta pare să reușească să facă bani din piatră seacă. Are o comunitate considerabilă pe Instagram, iar canalul său de Youtube este urmărit de peste un milion de persoane. Artistul nu are grija zilei de mâine, iar banii nu sunt o problemă penturu el. Cu toate acestea, recent a trecut printr-o situație foarte neplăcută, aflat în vacanță în Franța. 

image
Dorian Popa a fost protagonistul unui episod neplăcut

Dorian Popa câștigă sume impresionante de bani în urma activității muzicale și a celei depuse în mediul online. Așadar, o masă la un restaurant, fie el chiar și de fițe, nu reprezintă o problemă pentru îndrăgitul artist. Aflat în vacanță în Franța, Dorian Popa s-a aflat, totuși în imposibilitatea de a plăti consumația la un restaurant. 

stanga
dreapta
Dorian Popa accident
Dorian Popa
Dorian Popa accident
Dorian Popa
Dorian Popa Chelutu Secretul lui Zorillo jpg
dorian popa PNG
dorian popa lamborghini 3 PNG
dorian popa lamborghini PNG
dorian popa cu un pahar de sampanie in mana jpg
dorian popa in fata la Disney jpg
dorian popa babs jpeg
dorian popa pofticios jpg
dorian popa jpg
dorian popa si chelutzu jpg
dorian popa 3 jpg

Citește și: Cum arată garsoniera pentru care Dorian Popa cere 600 de lei pe noapte 

Dorian Popa, episod jenant în vacanța din Franța

Artistul nu avea asupra sa bani cash, iar restaurantul nu accepta plata prin aplicație. Mai mult decât atât, Dorian nu deținea nici măcar buletinul pentru a se prezenta patronilor și a le da cuvântul că va reveni să-și plătească nota. Într-un gest disperat, Dorian a fost nevoit să lase garanție lanțul de aur de 24 de carate! Sincer cu prietenii din mediul online, artistul le-a explicat, pe larg, episodul neplăcut prin care a trecut. 

„În acel moment nu știam cum să explic că o să mă întorc mâine. Într-un final după ce l-am sunat pe manager care nu era aici și care a spus că nu este o problemă, pot să plec acasă, dar să las buletinul și să mă întorc mâine să plătesc. Ce crezi? Nu aveam nici buletin la mine. Într-un final i-am zis ca în România, m-am simțit ultimul om. Am scos lanțul de la gât, i-am arătat intagramul la ospătar și i-am zis să se uite să vadă că nu am venit aici să fur mâncare. Am plecat acasă, lăsând lanțul de 24 de grame pe o masă de 60 de euro”, a povestit Dorian Popa fanilor. 

Vezi și: Dorian Popa a ajuns, din nou, pe perfuzii

Dorian Popa nu este străin aventurilor neplăcute în străinătate! Începutul de an a fost unul cu peripeții pentru solist pentru că a fost arestat în Grecia de către polițiștii eleni. 

Dorian Popa circula cu autoturismul în Grecia atunci când a primit semnale luminoase de la un echipaj de poliție aflat în spatele său. Atunci când a coborât din vehicul, Dorian a fost aplecat cu fața spre mașină și încătușat de oamenii legii care apoi au început o percheziție cât se poate de serioasă. 

Ar putea să te intereseze și: Dorian Popa s-a tunat de 50.000 de euro!

Dorian Popa a mărturisit că a fost speriat de modul în care polițiștii au gestionat situația și a menționat că aceștia erau înarmați cu mitraliere, lucru care l-a panicat și mai mult. Totul s-a încheiat cu bine, însă întreaga experiență i-a lăsat un gust amar și l-a determinat să nu mai pășească prea curând în Grecia. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
vlăduța lupău png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
tragedie cobadin jpg
Alexia Eram (6) jpg
David Beckham
image
image
image
image
bodo 2 jpg
foto 1 front insta jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Alexia Eram (6) jpg
282326971 572049591109720 3148107186367125443 n jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg