Vlad Gherman a recunoscut! Are gânduri de însurătoare cu Oana Moșneagu

Ultima actualizare:

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează, de câteva luni, unul dintre cele mai carismatice cupluri din showbiz. Actorul a recunoscut în fața fanilor că s-a gândit la însurătoare, iar dacă ar face acest pas, aleasa lui ar fi, desigur, actuala sa iubită. 

Vlad Gherman și Oana Moșneagu nu-și ascund dragostea și apar mereu în ipostaze afectuoase pe social-media, unde împărtășesc fanilor momentele superbe pe care le petrec împreună. Cei doi actori sunt îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt, iar acest lucru se vede în fiecare gest al lor. 

Citește și: Vlad Gherman, «triunghi amoros» de senzație cu fosta, Cristina Ciobănașu și actuala, Oana Moșneagu: «Una-i mama la copii, alta-i pofta inimii»

Recent, Vlad Gherman a dat șansa fanilor să-i adreseze o serie de întrebări pe pagina de Instagram, iar actorul a fost nevoit să răspundă în privința unor aspecte personale, ce vizează planurile de viitor cu partenera sa, Oana Moșneagu. 

Cea mai directă întrebare a avut legătură cu relația dintre el și actuala iubită, căci un fan a dorit să știe dacă Gherman are de gând să ducă relația dintre el și Oana Moșneagu la următorul nivel. 

,,Tu te-ai gândit să o ceri pe Oana de soție?", a fost întrebarea adresată actorului. 

Vlad Gherman nu a ocolit răspunsul și a și-a exprimat intențiile destul de clar.

,,Cum aș putea să nu mă gândesc când face asta?", a fost replica actorului, însoțită de clip extrem de tandru în care o sărută pe Oana Moșneagu, semn că relația dintre cei doi este cât se poate de serioasă. 

Citește și: Oana Moșneagu, malefică în rolul din „Adela", dar adorabilă în pozele din copilărie! Imagini de colecție cu iubita lui Vlad Gherman

Motivul pentru care Vlad Gherman și Oana Moșneagu au decis să-și țină relația secretă

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt împreună de la începutul acestui an, după ce actorul s-a despărțit de fosta iubită, Cristina Ciobănașu, după nouă ani de relație. 

Gherman și Ciobănașu și-au surprins total fanii când au anunțat că au decis să își spună ,,adio", deși se potriveau de minune pe micul ecran.

Actorul s-a orientat către o altă colegă de platou, actrița Oana Moșeangu, alături de care a jucat în serialul ,,Adela". 

Vlad Gherman a recunoscut că el și partenera sa au ezitat să facă publica relația, deoarece lucrau în cadrul aceleiași producții și se temeau de reacția colegilor și a șefilor. 

M-am despărțit de Cris și toți trei lucram în același proiect. Eu mă îndrăgostesc de Oana, Oana de mine, negăm, apoi încercăm. Începem o relație, dar nu știe nimeni. Se consolidează relația, dar, în continuare, nu știe nimeni. Cel mai mare prag a fost să-i spunem doamnei Ruxandra”, a transmis Vlad Gherman, în urmă cu ceva timp. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net