Halloween a pus pe jar vedetele din SUA! Pregătirile sunt în toi

Ultima actualizare:

În fiecare an, în această perioadă a anului, pregătirile de Halloween sunt în toi, mai ales în America, unde şi vedetele încep goana după cei mai frumoşi dovleci şi după cele mai horror costume şi accesorii. Click! îţi prezintă cele mai conştiincioase celebrităţi de la Hollywood. 

Katie Price a mers la o fermă specială de dovleci. Fotografii: Profimedia
Katie Price a mers la o fermă specială de dovleci. Fotografii: Profimedia

Kristen Bell (42 de ani) a făcut shopping de Halloween în magazinul „Target”, de unde a ieşit cu un coş plin cu decoraţiuni de groază, printre care şi nişte schelete uriaşe. 

Kristen Bell şi-a cumpărat schelete uriaşe
Kristen Bell şi-a cumpărat schelete uriaşe

Modelul britanic Katie Price (44 de ani) a fost văzut la o fermă specială pentru dovleci din Sussex, împreună cu iubitul ei, Carl Woods, şi cu fiul, Harvey. Blondina, îmbrăcată lejer într-un top şi „camuflată” de o şapcă, a fost suprinsă împingând o roabă plină cu dovleci. A purtat nişte încălţări speciale, care o ajută să se recupereze după ce şi-a rupt ambele picioare într-o vacanţă în Turcia.  

Katy Perry trebuie să facă singură pregătirile
Katy Perry trebuie să facă singură pregătirile

Copiii sunt nişte ajutoare de nădejde 

Katy Perry, care a împlinit 38 de ani marţi, a fost surprinsă de fotografi distrându-se cu prietenii şi familia într-o piaţă de dovleci din Los Angeles, în timp ce zvonurile vorbesc despre posibila retragere a artistei din industria muzicală. Interpreta hitului „I Kissed a Girl” a luat-o cu ea pe fiica sa, pentru a alege dovlecii tradiţionali de Halloween. Logodnicul ei, Orlando Bloom, nu a putut-o ajuta, căci se află în Europa, unde are filmări pentru un nou proiect de cinema.  

Mila Kunis a ales un dovleac uriaş
Mila Kunis a ales un dovleac uriaş

Actriţa Mila Kunis (39 de ani) a intrat şi ea în spiritul Halloween-ului şi a ales dovlecii perfecţi la Jayde’s Market din Beverly Hills. Soţul ei, Ashton Kutcher, nu a însoţit-o, dar Mila s-a descurcat singură, ţinând doi dovleci de dimensiuni generoase în braţe. Actriţa americană a optat pentru o ţinută simplă, dar şic: a purtat un pulover cu blană roz fanat şi l-a combinat cu o pereche de blugi gri închis până la glezne. 

Tori Spelling apelează la ajutorul copiilor
Tori Spelling apelează la ajutorul copiilor

Şi actriţa Tori Spelling (49 de ani) din celebrul serial „Beverly Hills” a fost suprinsă la cumpărături, alături de fiica ei cea mare, Stella. Actriţa a şi arătat pe Instagram decoraţiunile pentru sărbătoarea groazei şi a povestit că toţi cei cinci copii ai săi o ajută mereu la aceste pregătiri.  

image
image
image
image
image
image
David Enache si Iuliana Marciuc cu Raluca Moianu si Mara jpg
09 Ioana Hotăran DSC9733 jpg
mario, andreea esca si colegii de la romania te iubesc jpg
carmen grebenisan jpg
stephan pelger instagram jpg
banner dan negru png