Poftiți în «Casa Groazei»! Un cuplu britanic și-a transformat locuința într-o atracție de Halloween

Ultima actualizare:

O familie din nordul Țării Galilor și-a transformat locuința într-o adevărată „Casă a Groazei”, care a fost vizitată de Halloween de 2.000 de oameni. Deb Moore (46 de ani) susține că a investit mii de dolari, pentru ca vila sa să atragă turiști.

Au întâmpinat 2.000 de vizitatori în weekend (Foto: Facebook)
Au întâmpinat 2.000 de vizitatori în weekend (Foto: Facebook)

Biletul costă doar 1,15 dolari

Biletul pentru a vizita casa groazei costă doar 1,15 dolari, însă turiștii generoși pot dona cât îi lasă inima. Unele dintre atracții includ scene groaznice de disecție umană și spectacole înspăimântătoare de clovni.

Citește și: Cum s-au deghizat Bianca Drăgușanu și Ema Uta de Halloween? Imaginile care i-au încins pe fanii divelor

Locuința are șapte expoziții diferite, fiecare înfățișând o scenă horror. Familia a venit pentru prima dată cu ideea acestei expoziții în urmă cu opt ani, când Deb, a suferit o hemoragie cerebrală, ceea ce l-a determinat pe soțul ei, Graham, să renunțe la muncă pentru a avea grijă de ea.

Vezi și: Halloween a pus pe jar vedetele din SUA! Pregătirile sunt în toi

Întrucât a stat mai mult acasă, asta a însemnat că Graham a avut mai mult timp să construiască expoziția inedită.

Nu sunt foarte mulți copii pe aici, dar le-am spus oamenilor despre casa noastră pe Facebook și au început să vină cu sutele, de prin diferite părți ale țării. Am investit foarte mulți bani în asta. Mii și mii de dolari - o adevărată avere”, a povestit Deb, pentru publicația britanică Metro. Expoziția a fost deschisă oficial în 2019, dar din cauza pandemiei nu a putut fi admirată în adevărata ei splendoare. Familia Moore speră că pe viitor locuința lor va fi vizitată și de străini.

Iată și: Alec Baldwin, criticat pentru pozele de Halloween

În interior se găsesc personaje celebre

Foto: Profimedia/Facebook

Familia găzduiește evenimentul anual „MooreScares” de Halloween– dar Deb își dorește ca expoziția să fie disponibilă pe tot parcursul anului, deși spune că vecinii ei nu sunt de acord cu asta.

Află și: Halloween ediția specială dedicată cuplurilor proaspăt deveniți părinți. Atenție să nu sară inima din piept!

În casa groazei se găsesc și personaje celebre precum Pennywise, Freddie Kruger, păpușa Chucky, Michael Myers, Hannibal Lecter (bazat pe o matriță de silicon a feței lui Anthony Hopkins). În grădină, vizitatorii pot intra și într-un castel bântuit. 

Ne-am construit propriul castel bântuit în grădină. Este o structură permanentă. Are o orgă care cântă singură. Avem și un circ unde toți clovnii înfricoșători vor să lucrezi pentru ei. ”, a mai spus Deb Moore.

image
image
image
image
image
image
Dublin 1b jpg
Papusi 1b jpg
coffee 791045 1280 jpg
rusalii jpg
incaierare bataie agresiune
silhouette 3777403 1280 jpg