Ce se întâmplă la mega-petrecerea de la Bran?! Edi Irimia: „Sunt patru-cinci români invitați!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Duminică, 30 octombrie, se petrece americănește la Castelul Bran! Elon Musk i-ar invitat pe miliardarii planetei în România, pentru a petrece Halloween-ul la Dracula acasă! Edi Irimia, organizatorul Galelor Superkombat și primul român care a apărut pe coperta Forbes de la noi, ne-a furnizat ultimele amănunte din culisele mega-petrecerii lui Elon Musk, la care a fost invitat.

Edi Irimia, invitat la petrecerea lui Elon Musk Sursa: Instagram
Edi Irimia, invitat la petrecerea lui Elon Musk Sursa: Instagram

Edi Irimia, organizatorul galelor Superkombat în lumea întreagă, se numără printre puținii invitați români care iau parte la petrecerea de la de Halloween de la castelul lui Dracula, din această noapte!

S-a spus că doar un român va intra la presupusa petrecere a lui Musk, este vorba de Ovidiu Toma, dar iată că adevărul este altul!

Edi Irimia, primul compatriot care a apărut pe coperta Forbes, nu doar că este invitat în această seară, dar s-a și implicat și în organizarea mega-petrecerii de la castelul lui Dracula. Chiar înainte de începerea petrecerii, Edi Irimia ne-a dat amănunte la cald de la fața locului, în exclusivitate, pentru Click!.

 Eduard Erimia: „Am adus 10 elicoptere pentru invitați!”

Nu e adevărat ce a apărut în presă legat de faptul că doar un singur român a fost invitat la petrecerea lui Musk! Unii dintre români s-au lăudat, i-a luat gura pe dinainte, iar americanii nu au fost încântați că nu s-a păstrat discreția! Sunt de fapt vreo patru-cinci români invitați, unii dintre ei autorități din Brașov.

Eu am fost invitat ca fiind primul român care a apărut pe coperta Forbes. Sunt implicat în mod direct și în organizare. Am făcut rost de zece curse de elicoptere pentru invitații de peste Ocean, care au sosit aici la Bran, Suntem acum împreună cu ei!

Dacă mă întrebați pe mine, Elon Musk va apărea direct la petrecere!” , a declarat Edi Irimia, în exclusivitate pentru Click!, cu puțin timp înainte să înceapă petrecerea de la castelul lui Dracula de la Bran.

Presupusa petrecere a lui Elon Musk e pe punctul să înceapă la castelul Bran. Înainte de party, invitații lui Musk au servit cina la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Brașov.

În jurul orei 21, invitații urmează sa ajungă la castelul lui Dracula. Acolo, 15 actori costumați în călugări îi vor conduce la petrecere pe invitați. Petrecerea va dura până târziu în noapte.

Invitații lui Musk, la masă în Brașov Sursa: Facebook
Invitații lui Musk, la masă în Brașov Sursa: Facebook

Miliardarii lui Musk, printre care Peter Thiel (fondatorul PayPal), au vizitat Brașovul și au luat prânzul la un restaurant cu specific local.

La marea petrecere de Halloween de la castelul legendar al contelui Dracula, de la Bran, pe lângă actori și artiști, pe lista invitaților s-ar mai afla Sergey Brin, fondatorul Google, care are o avere estimată la 77 miliarde de dolari, Larry Page, co-fondator Google, cu o avere estimată la 80 miliarde de dolari, Luke Nosek, prima persoană care investit în Space-X-ul lui Elon Musk, dar și Steve Jurvetson, fondatorul Hotmail.

Cine e Edi Irimia?

Eduard Irimia este un promotor de kickboxing, producător de televiziune și om de afaceri român. Edi este fondatorul Superkombat Fighting Championship și a promovat unele dintre cele mai mari nume din kickboxing.

Acesta este organizatorul „Galelor I Success” în lumea întregă, de la Dubai, Cannes și Veneția. Edi Irimia este primul român care a apărut pe coperta revistei Forbes de la noi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net