Halloween ediția specială dedicată cuplurilor proaspăt deveniți părinți. Atenție să nu sară inima din piept!

Aniversarea de 1 an a bebelușului este unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața unei familii pentru ca este momentul în care se adună toată familia și prietenii apropriați să sărbătorească primul an de viață al bebelușului.

image

Spre deosebire de botez când părinții sunt oarecum îngrijorați și copleșiți, acum copilul a mai crescut, te poți juca cu ei și sunt super drăguți 😍.

În cadrul acestei aniversări are loc și un eveniment care conform tradiției în care bebelușului i se pun în față o tăviță pentru moț mai multe cartonase cu viitoare meserii iar ceea ce va alege aceea va fi meseria lui / ei.

În această ediție specială de halloween am pregătit o selecție de meserii ce îți dă cu adevărat palpitații la inima 😁, cu bune și cu rele exact așa cum este și în viața reală.

image

Interconectați,

Avem lumea la picioare,

În viață trebuie să te zbați,

De vrei să reușești oare.

Cu inima în dinți,

Părinții te ghidează să urmezi o cale,

Școala, talentul și norocul să le ții,

Căci doar o dată-n viață îți apare.

Dorim să adăugăm și un disclaimer

Seturile pentru burlaci, burlăcițe și socri sunt un pamflet, un mod inofensiv prin care să ne amuzăm cu ocazia acestei sărbători împrumutată de peste ocean și îndrăgită din ce în ce mai mult și la noi, desigur fiecare persoană este liberă să-și trăiască viața așa cum dorește.

Setul pentru moț aniversar de halloween a fost gândit pentru a reda cât mai real posibil gama de opțiuni pe care le avem în viață, fiecare decizie luată modelându-ne viitorul. Părinții au datoria de a susține și încuraja copiii iar aceștia la rândul lor sunt responsabili pentru a-și îndeplini destinul.

Desigur acesta este un eveniment social familial, ceea ce va alege copilul la aniversarea de 1 an nu înseamnă că așa va fi (cu bune si cu rele).

În aceeași temă există și setul burlacului ce și-a găsit jumătatea și setul burlăciței ce se vrea cerută plus bonus setul socrilor ce vor nunta.

image
image png
image
image
image
image
image
image
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net